4 Ocak 2014 Cumartesi

Kış Projeleri : Deli Duvar


Benim Deli Duvarım by delianne DIY my crazy wall  (9)

İşte bu ‘Ana deli duvarım’ Baktıkça içimi renklendiren, gülümseten duvarım. Çocuklar seviyor, ben seviyorum, İ. bile seviyor. Çok özgün ve yaratıcı ama şu kuru dallar koltuğuma çarpmasa iyi olur diyor, sanırım haklı. Zaten ben de bir süre sonra kaldırırım onları.
Detaylarını daha önce paylaşmıştım ama bir kez daha yakından yazayım;
Benim Deli Duvarım by delianne DIY my crazy wall  (3)Yapımı son derece basit, ama görünümü pek sıcak ve kusursuz olan kumaş tablom, ki şurada bahsetmiştim;
Benim Deli Duvarım by delianne DIY my crazy wall  (7)Benim Deli Duvarım by delianne DIY my crazy wall  (1)Tablonun sağında çocuklar yaptığımız dal sarkacı, altında tahtadan Dream Yazısı. Ben bu yazının orjinali kendi sevdiğim kağıtlarla kapladım. İzlerini çıkartarak aynı şekilde kestim ve yapıştırıcı yapıştırdım. Sonra da hepsini şu günerin kurtarıcısı olan yapışkan duvar hamurları ile tutturdum.
Benim Deli Duvarım by delianne DIY my crazy wall  (2)
Benim Deli Duvarım by delianne DIY my crazy wall  (10)Bütün bunların sağında ise gitmelere her türlü meylimi tasvir eden, seyahat, yol, gidiş vesaire gibi tüm hislerimi ayan beyan eden ve tamamen bilinçaltımdan gelenlerle şuursuzca oluşturduğum şu köşe var;
İki adet tablom, biri seyahat ve yön işaretli, diğeri yolda bir araba, gene şuursuzca, hiç panlamadan ve düşünmeden orjinalini haritayla kapladığım LOVE yazısı, ki buraya asmam da  bilinçli değil, biraz solda kuru dalların üstünde yola dair herşeyi seven bünyemin markette gördüğünde hiç düşünmeden aldığı yön oku, hem de kuzeyi gösteriyor ki çok net anladım ki feci bir kuzeyseverim ben ve dallarım elbette.
Benim Deli Duvarım by delianne DIY my crazy wall  (4)
Bu duvarın tam karşısında daha önce haklarında yazdığım Yamalı Retro, Vintage Hatırat tablolarım, çok seviyorum onları, detaylar için tık tık,
Benim Deli Duvarım by delianne DIY my crazy wall  (8)Aynı odanın çapraz duvarında ise şu köşe var. Yoyolarım pek de güzel görünüyorlar. Detaylar için tık tık.
Ve bu oda neyse ki bu kadar. Yani kısmen. Daha çaprazda örgülü dallarım, kütüphane ve başka cümbüşler ama konumuz duvar:)
Benim Deli Duvarım by delianne DIY my crazy wall  (5)Bu da kendime ait her türlü manyaklığı rahatça serpiştirdiğim bir odanın duvarından. Ve şimdilik bu kadar:)

Hiç yorum yok: