16 Şubat 2011 Çarşamba

Kaşıkçı Elmasım*

Umumun düşkünü olduğu bende tiksintiye yakın bir etki doğurur.  Kendi adıma! Trend olan ne varsa aksi yöne  kayarım ışık hızıyla. Anarşist ruhum kabarır böylesi durumlarda. Bir türlü gerçekten içime sindiremem üstüme iliştirilenleri. Açıktan açığa yahut gizliden gizliye dayatılanlara kabulümdür diyemem. Olsa olsa kaçmama vesile olur sebep olan ne varsa.

Özel günlere hissiyatım da bu şekildedir. Bizim evde doğum günleri kutlanmazdı, kim ne zaman doğmuş bilinmezdi. Doğum günlerinin diğer günlerden ayrı tutulduğuna dair tek aşinalığım televizyonda şahit olduklarımdı. İstanbul'a geldiğimde ise canlı şahidiydim doğum günlerinin ne denli ciddiyetle ele alındığının. Aldırmadım. Başkasının doğum gününü içtenlikle kutladım lakin sıra bana gelince, tek başına  kutlama kelimesi bile  bir kaç beden büyük durdu bende. Kendimi alışmaya zorlamadım. Olmadı. Hepten bıraktım. Dolayısı ile ne benim doğum günüm kutlansın beklerim, ne de ben kimsenin doğum gününü bilirim. Çok nadirdir tarihleri aklımda tuttuğum. Lise yıllarında Takdir belgesinden başka şey almayan bu müstesna insanın, kopya çektiği tek ders olmuştur Tarih nitekim.



Kimi insan vardır ilişkisinde her aşamayı hardisk gibi kaydeder. Hayranıyımdır böylesi bir hafızanın. İlk tanışma,  isteme, söz kesme, nişan, kına, düğün, balayı diye giden her farklı sıfatta bir seremoni yapılır. Bir de bunlar doğum günleri ve sevgililer günü ile katmerlenir, neredeyse yılın her sıradan günü kutsal olur. Bense çok uzağında bu durumun;  en yakınlarımın doğum günlerini bile unuturum. Ve dahi kendi doğum günümü, evlilik yıldönümümü. Gelgelelim gene de analık tarafım der ki; Be hey kadın! kocanınkini unuttun aldırmadın, kendinkini unuttun aldırmadın, bari çocuğununkini unutmayıp, kutlasaydın!

Selim'i bir eksik bir fazla hatırladım hatırlamasına da kutlamaya gelince çok zorlandım. Öncesinde planlar kursam da, belirli birgün ve -illa ki kutlanmalı- duygusunun getirdiği baskı ile yıprandım. Baskı ki beni vahşi bir hayvana dönüştürür, tanınmaz olurum. O gün Eti Puf' un üstüne koyduğum bir kibrit çöpü ile kutladım doğum gününü, tıpkı çocukluğumdaki gibi. Hediyesini verdim; İlter'in İngiltere'den getirdiği ve bir kısmını sakladığım dinozorları. Özel bir şey almaya bile uğraşmadım. Asıl kutlama gününe sakladım gerisini. Lakin günler ilerledikçe birşeyler yapma isteği zoraki bir eyleme dönüştü. Sonunda sadece istediği şekilde yaptırılan pasta, bir iki dost, bir kaç balondan oluşan zayıf bir kutlama ile bertaraf ettim doğum gününü. Bir yanım; -O, senin Kaşıkçı Elmasın, daha değerli kutlamalı yanısıra blogda ona düzinelerce güzelleme yazmalıydın!- derken diğer yanım ise, -Aman canım sen de, daha iyi olmaz mı çok da önemsemese!- deyip kapıştılar birbirleriyle. Ben de iki tarafın gönlünü aldım, almaya uğraştım. İşte ortaya çıkan sonuç;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1-Zar zor iki dirhem bir çekirdek giyindi, zar zor poz verdi. Üstelik gülümseme alabildiğine yapmacık. Yaş ilerledikçe ne zor duruyorlar objektif karşısında. Küçükken bol bol çekmek lazım.
2-Grand tuvalet halden geriye kalan şıklık (!). Atlet üstüne yelek. Kendine has bir tarzı var oğlumun:)  Şahididir bu poz, pasta gelene dek ne denli dağıttığı bir erkek çocuğunun.
3-Artık fotoğraflarken normal duruşu yakalamak çok zor. Hep bir anormallik, hep bir şımarma hali mevcut.
4-Timsah, köpekbalığı ve dinozor hastası olunca seyreyleyin pastayı. Tamam timsah korkunçtu lakin görüntü sanat eseri idi. Seyri benim için bile doyumsuzdu. Çocukları kendi haline bıraktık. Biri bacağından yemeye başladı, biri plakalarından çekiştire çekiştire. Timsah deşinince kesmeye koyulduk.
5-Oğlumun koca harflerle ifade ettiği -DOSTUM!- dediği kuzeni. 
6-Küçük kardeş bile ağabeysi için kravat taktı. Önde Selim, arkada Kerim. 
7-Selim'in iki gün çişi ve kakası yemyeşil renkte idi. Başta İlter'le ben epey endişelendik, ben Demir ilacına yordum ama birden uyandım. Yediği yeşil şeker hamurundan imiş sanırım. 

*Kaşıkçı Elmasım: Selim'e takmaya doyamadığım hitapların sonuncusu.

137 yorum:

AycA dedi ki...

önce o küçük kardeşin hayranıyım efenim .. kravatını severim öperim
Selimi de öperim .. doğum gününü kutlarım ..
ben deb u sebe yuvada yapıp konuyu kapatacağım ! geriliyorum dgünleri yaklaştığında özellikle """ doğan çocuğun günü sanane elbette ki yapacaksın "birşeyler diyen tayfadan dolayı!! :S
size bir ömür aşk diliyorum Deli Annem :)

e-Felsefe Kapısı dedi ki...

Selim çok şanslısın :)))
Güzel paylaşım.

balböcükleri dedi ki...

yani öyle davullu zurnalu doğumgünü beklemem tabi bende ama ne bileyim hatırlanmak güzel şey.

AYŞE dedi ki...

kerımcık ne yakışıklı ne tatlı görünuyor .Selime nice yaşlar dliyorum.(benim 2 numara ıcın doktoru abısıne baktıgı gıbı kımseye bakmayacak demıstı Kerımde ne guzel bakmış abısıne.Allah ayırmasın sevgıyle buyusunler)

Deli Anne dedi ki...

Ayçam: Küçük de büyük de seni görse çok sever eminim.. Sen de o güzel yüz, o sıcak gülüş varken... Hele Kerim sıcak bir ilgiye hemen karşılık verir, belki peşine de takılır:)

Ben de geriliyorum kesinlikle haklısın. Yuva işi iyi oluyor bu bakımdan..

Teşekkür ederim ve bil mukabele diyorum:)

Sırfşiirselyorum: Bana kalırsa bedbaht bir çocuk bu anneden dolayı ama dileyelim şanslı olsun.. teşekkürler:)

Unknown dedi ki...

Ay deli annem nasil dusunmessin, hediye her ozel gun :)) Ben cok severim hediyeleri ;) Pastaya bayildim, Cihan'in ticker'indaki fotograf timsahh :)
Birde Selim cok yakisikli. Masallah diyeyim. Son olrak, deli anam senin niye hic foton yok. Olmuyor ama :((

Deli Anne dedi ki...

Serpil: içten gelirse kutlansın canım.. ben kendime yakıştıramadım.. ömrüm kutlama ile geçmemiş ki birden kutlama hastası olayım.. :)

Ayşe: evet canım ya, doktor çok doğru demiş.. Ağbisi nereye gitse peşinde.. gözünün içine bakıyor ona baksın diye.. gözü gözüne değdi mi de hemen gülümsüyor tüm içtenliği ile..

Adsız dedi ki...

Anarşist ruhum benim de kabullenmez her otu moku:)
sevmiyorum milletin sevdiğini ya da kabul buyurduğunu.Sanıyorum bu gece de ben deliyim!

Deli Anne dedi ki...

Gülom: sen ban alışkınsın doğum günü kutlamasına.. Annen severmiş değil mi? Öyle görmüşsün. benim durumum da tam tersi. Sonradan üstüme iliştirince sevimsiz ve zoraki geliyor bana. Ondan sebep. Ayrıca ben aynaya dahi bakmıyorum Gülom, ne ki buraya fotoğraf koyayım! Geçen Selim fotoğrafımı çekmiş kendimi gördüm 2 gün kendime gelemedim:)

İkiz Annesi dedi ki...

Selimcim yeni yaşın kutlu olsun yakışıklım.Çok canlar yakacaksın sen çok Deli Annem daha bir delirecek sanırım:)
Şaka bir yana Müminecim , Selim bayağa abi gibi olmuş 41 kere maşallah.Atlet üstü yelek şimdiden karizmayız anlaşılan:)))
Kerim kuzu daha bir büyümüş geldi gözüme uzun zamandır postunda resim göremediğimden sanırım fark hemen anlaşılıyor.
Pastayı görünce hiç şaşırmadım doğrusu Selim başka ne isteyebilirdi :) yapanın ellerine sağlık görüntü güzel olmuş,yiyenlere afiyet olsun.
Özel günlere çok itirazcı değilim ama yok bu gün tanışmıştık yok bu gün öpüşmüştük diye diye cılkını çıkarıyor bazıları sinir oluyorum işte o zaman.
Her günümüz özel bizim nasıl olsa:))
Sevgiler canım benim:)

Minişin annesi dedi ki...

Nice güzel yaşları olsun Kerim'in. Bizim Emir de bu aralar aynen Kerim gibi poz verirken şekilden şekile giriyor, normal halini yakaladığım nadirdir ;)
Pasta harika görünüyor. Kerim'in o anki mutluluğunu tahmin edebiliyorum :)
Selim de çok şekermiş maşallah..
Sizlere ailecek uzun ömürler diliyorum canım.. Allah ağzınızın tadını bozmasın..

Deli Anne dedi ki...

Sıradan bir balık: Haydi o halde, eller havaya:) bende gene olağanüstü bir potansiyel var saçmalamaya dair.. bir de saçmaladıklarımı yazacağım bir blog lazım bana..

İkiz Annem: size her gün özel ama bana her gün bayram be canım.. bellki ondan anlamsız özel günler benim için ahaha...,

Ve teşekkür ederim, iletirim Selim'e de ..

sevgiler.

Minişin annesi dedi ki...

Deli annecim ben çocukların isimlerini karıştırdım galiba mazur gör :))

YAŞAMSAL GANİMETLER dedi ki...

NİCE SENLER YAŞASIN İNŞALLAH OĞULCUĞUN..=)BENİMDE İKİ KIZIM VAR HEMEN HEMEN AYNI YAŞLARDALAR..BÜYÜK ÇOCUKLAR KÜÇÜKLERDEN DAHA FAZLA UĞRAŞTIRIYORLAR ANNEYİ SANIRIM YAHUT BİZ İKİNCİLERDE AKILLANIP BİRİNCİLERİDE ALIŞTIĞI GİBİ GÖTÜRÜYORUZ BİLEMİYORUM...RABBİM UZUN UZUN ÖMÜRLER VERSİN SAVDİKLERİMİZE..BU ARADA İKİ OĞLUNDA ÇOK YAKIŞIKLI MAŞALLAH=)BU ARADA İKİ OĞLUNDA ÇOK YAKIŞIKLI MAŞALLAH=).SEVGİYLE KAL...

dishekuş dedi ki...

selimin yeni yaşı kutlu mutlu sağlıklı olsun inşallah. ya ben bayılırım doğum günlerini kutlamaya ama özel birşeyler yapayım muhakkak başıma bi haller gelir ben de baktım bu iş böyle olmuyor iki balon bir pastayla geçiştiriyorum:(((

Adsız dedi ki...

nice nice yaşları olsun uzun uzun ömürler yaşasın.kocanı hısım akrabayı hatırlamak şart değilde "canından can kattığın" o çok farklı ölsemde unutmam benim için bayramdır o gün...iki oğlunda çok yakışıklı ve tarz bence sen hem deli hem şanslı annesin...sevgiler...

ÖZLEMCE dedi ki...

selim mutlu yıllarrr.çok yakışıklısın,zekisin...kerim de ayrı bir güzel.çok seviyorum ikisinide..

sibel dedi ki...

nice güzel yaşların olsun bol bilimli bol eğlenceli...:) oğlumla aynı ayda doğmuşsunuz. bizimde yarın okulda kutlanacak o nedenle pek bir rahatım;)

Umut dedi ki...

Yap yap d. gunu. cocuklar mutlu olur boyle seylerle, senin olmadi, bilmiyorsun, sevmiyorsun belki ya da oyle ogretildi kucukken.
Moda olan seyleri ben de pek sevmiyorum, fabrikadan cikmis gibi , insanlarda yaraticilik mi yok nedir! Hele ki giyim konusu bir felaket, ne alaka diyeceksin belki ama su ayi ayagi gibi duran UGG marka cizmelerin topunu imha edesim var. Ne yazicaktim nereye geldim. Bravo bana. BilimSelim iyi ki dogdun, kardesin ve sen cok tatlisiniz.

birdy dedi ki...

bayıldım ben bu adama yahu, tarzını yesinler atlet yelek yapmış:))çocuk şimdiden cool ben sana diyim delim annem asabim:) bu arada şu sevgililer günü ve anneler gününde dayatılan "şu kadarcıcık" pırlantaların özelikle son dönemde kadını aşağıladığını düşünüyorum ve kızıyorum. haa sevmem mi o ayrı:) ama reklamlardaki pırlantaya tkla atan ylaka kadın modeline de kıllçıkkk olurum. neyse yine de diyorum bu adam çokk fena, yedim ben onu.:)uzuuunn uzuunn güzell yaşasın inşallah

dilek dedi ki...

Özel gün manyağıyımdır:) Saçmasalak (nasıl bir tabirse artık) aklına gelebilecek yada gelemeyecek her türlü olayı kutlayasım var. Ama Allah büyük. Beni normalleştirme adına eşimi verdi bana. Tam tersim. Benim zorlamalarımla kendince mühüm olan tarihleri belirleyerek kutlanmasına karar verdi. Doğum günleri ve evlilik yıldönümü. :P Beni bıraksa Kaan'ın ilk dişinin çıkma tarihini bile bando mızıkayla kutlarım:)
Kerim'inde Selim'inde kravatlı haline bayıldım, pastaya bayıldım (bi bacağında koparasım var). Kerim'e de Selim'e de maşallah....Mutlu ve huzurlu bir yaş diliyorum....

Ps: çok uzun oldu biliyorum ama ruh halin müsade ediyorsa mimlendin şekerim:)

Berceste dedi ki...

Selim bocugu, nice yaslar olsun sana. Saglikla, mutlulukla, sevdiklerinle, bol dinozorlu gecsin, sonra sen de buyu ve bir dinozor ol emi :)

Deli Anne dedi ki...

Minişin annesi: olsun a canım... ben olsam yerinde ben de karıştırabilirdim.. Ve çok teşekkür ederim güzel dileklerin için:)

Yaşamsal Ganimetler: Senin kızların da şimdiden kutlu olsun doğum günleri o halde.. Evet, büyükleri anormal ettik ya da ben ettim kendi adıma.. küçükler daha rahat daha genişler.. Sevgiler benden de..

Dishekuş: çok teşekkürler güzel dileklerin için.. :)

mine dedi ki...

nice yıllara Selim :) pasta hakkaten sanat eseri olmuş

Adsız dedi ki...

MUTLU YILLAR YAKIŞIKLIYA...PASTAYA SÖYLENECEK LAF YOK YANLIZ..

Unknown dedi ki...

Doğum günü kutlu olsun Selim in , sağlıklı bir ömür onunla olur inşallah...Pastasına bayıldım , şahaser olmuş resmen...
Eşimin ailesi hiç doğum günü kutlaması yapmamış , eşim bu konuda o kadar yaralı ki , Yağız a kutlama haftası yapmamı istiyor...Bazen tepkiler farklılaşabiliyor ama dünyaya gelmek büyük bir şans belkide şansımızı kutluyoruzdur...

Unknown dedi ki...

dogru, vahapada agirlik gibi geliyor dogum gunu olayi :( kilolar ayni sorun, nolcak bu halimiz :((

Deli Anne dedi ki...

Çocukça yaşamak: Teşekkür ederim tüm güzel dilekler ve sözler için.. sevgiler benden de:)

Özlemim: teşekkürler:)

Sibel: oğlunun da doğum günü kutlu ve mutlu olsun inşaallah.. sevgiler:)

Umut: şu moda konusunu açsak burdan köye yol olur.. boşverelim gayri:) teşekkür ederim canım arkadaşım güze sözlerin ve dileklerin için.. sevgiler

Nehire dedi ki...

Yeni yaşı kutlu olsun,Selim'in...

Deli Anne dedi ki...

Birdy'cim: Şaka maka gerçekten tarz sahibi bu yaşında.. Saçlar arkaya taranmalı ve dik olmalymış Sonic diye bir çizgi karakter misali.. en sevdiği renk siyah, bilmiyorum bu yaşta çocuk siyahtan ne anlar, sert müzik ister.. işimiz var vesselam:) ve teşekkür ederim.

Dilek'cim: oy oy oy... sen de mi a canım.. ne hafıza var vallahi bravo!

Bir de canım arkadaşım.. ben çok mahcubum şu mim konusunda .. cevaplayacağım diye bekletiyorum ve unutuyorum hepsini.. çok rezilim bu konuda:(

Bercestem: Çok teşekkürler:)

Mine: çok teşekkürler..

Deli Anne dedi ki...

Ceylan: çok teşekkürler:)

İlknur'um: çok teşekkürler arkadaşım. Eşine çocukluğu bendekinin aksi yönde tesir etmiş demek.. kutlu hafta felan diye ondan diyordun demek:)

Gülom: :( Sen birşey değilsin.. beni görsen bir de..

Nehire: çok teşekkürler:)

Unknown dedi ki...

öncelikle çocuklaına maşallah.allah nazardan saklasın ikisinide.Ne güzel yaş aralıkları küçüğünün tamda 5-6 yaşlardaki çocuklara ilgisinin çok olduğu bir dönemde evde o yaşta bir abisi var.tabi ki abinin izin verdiği ölçüde.(nedense bu yaş çocuklarıda küçüklerle pek yakınlık kurmuyor:()

insan öğretilenlerin dışına biraz zor çıkıyor yada zamanla şartlar bizi değiştiryor.senin çemberin bir adım dışına "kaşıkçı elmasın"çıkarmış.:)iyi de etmiş o da yıllar sonra çocuklarının doğum günlerini önemsemeyen bir babamı olsa daha iyi.
sezo da malesef doğum gümünden nefret ediyor ve lüzumsuz görüyor bu durum beni üzüyor acıkcası çünkü kendininkini bile lüzumsuz gören sezo benimkini niye lüzumlu görsünkü:(
(bu arada uğramadın bilmiyorssun bende bunla ilgili yazmıştım)

şu kilo işinide takamayın lütfen .sen sonra gül üzlüyorum valla.sen göster şu gül cemalini:)
öpüyorum canım benim ama sende şu iki yakışıklıyı öp.
ne şanslısın her sabah sana hayran üç erkekle uyanıyorsun:)

Deli Anne dedi ki...

Sezom: tüm yorumu geçtim bir şırpıda sona geldim.. 2 erkeğin şimdilik hayran olduğundan şüphem yok lakin 3.hayran mıdır ki hala.. bu cüsseyle hem de:)

architect dedi ki...

Müminecim yakışıklı oğlunun yeni yaşı kutlu olsun,çok karizma vallahi,gayet mutlu görünüyor,ben de beceremiyorum doğum günü organizasyonlarını,en son doğum gününde Canın pastası şimşek mc queenli idi,daha küçük bir çocuk pastayı elledi,mumu üflemeye çalştı diye can elindeki minik bıçağı bir frlattı ve ağlamaya başladı,arkadaşımın gözüne geliyordu nerdeyse,biz de Cana kızdık,eşim sinirlendi,tam bir fiyasko oldu Can için yazık,uzmanlara göre çok abartmamak lazımmş zaten bu doğum günü olayını,bizim gibi şeyler başa gelmemesi açısından..ayrca masanın başında doğum günü çocuğu olmalıymş bir tek..anne-babası yannda ama başka çocuklar izleyici..öpüyorum kocaman..iki oğlun da birbirinden yakışklı,işin var senin :)

annekarinca dedi ki...

Fırlamalar çok yakışıklıymış. Bu arada yorumlardan birine katılıyorum. Niye senin hiç foton yok ? Bu arada daha fazla foto istiyoruz :)

Yakışıklının doğum günü kutlu olsun. Allah herşeyi gönlüne göre versin.

Unknown dedi ki...

kıyamaz sana ilter hep öyleler nasılsa dibindeyiz nasıl her ihtiyaç duyduklarında bir adım ötelerindeyiz niye o güzel cüsselerini bizim için yorup da ilgilerini belli etsinler dimi ama

aaa sende çok şey istiyorun.

senin aklın ,bilgin,olaylara bakış açın yeter.nedir ki fiziksel görüntü bir operasyona bakar .bende muzdaribim ama ne yapayım sezmezse sezo bunun için hiç sevmesin.dimi ama
gözümden uyku akıyor ban kaçıyorum
öptüm

elif dedi ki...

Ben seviyorum böyle kutlamaları:) Ama sadece doğumgünlerini:) Yani kişilere özel olanlarını...:) Napıyım:)
Selim de Kerim de bir içim su...Sağlıklar büyüsünler..Boyunu da geçsinler,tak ikisini de koluna:) Sırtın yere gelmez:)

Ilk dedi ki...

Bu yavrularin gozleri nasil guzel. Bin kere masallah! Nice mutlu senelere Selim. Yuzun kadar guzel bir omur diliyorum!

Kız Kardeş Derya dedi ki...

İki yakışıklı oğlunuza bayılıyorumm söylemeden edemicim :))Sevgiler, mutlu çoooooooook huzurlu yaşlar yakışıklı ağabeye..

Stil Direktoru dedi ki...

Ya o bu değilde ilk defa bu kadar güzel bir anne blogu gördüm tebrik ederim, konulara yaklaşımından dolayı. Bir karar versem sanırım bir deli annede ben olacağım .)

Mrsgul dedi ki...

allahim masallah ne tatli cocuklarin var..kasli gozluler derler ya aynen o cinstenler..dogum gunu kutlu olsun bilimsel insanin.. allah nice yaslarini birlikte kutlamayi nasip eder insallh..

KEO dedi ki...

nice yaşlara Selim!!pasta hakkaten tam bir sanat eseri olmuş;)

ulay dedi ki...

Ahhh masallah diyeyim masallah kucumenlerin ikisi de birbirinden lokum. İyi ki dogmus Selim, mutlu saglikli sansli upuzuuun bi omru olsun kuzunun, kasikci elmasinin :) dogum gunu dedigin de cocukken guzel be deli annem, bu yaslarda pek egleniyo insan, buyudukce bi yil daha yaslanmanin kutlanacak yani yok ya hediye kismi guzel iste hihi :) bizdeki dogum gunleri de evde "pasta kes kola ic" den ibarettir. Gayet yeterli bence, hem pasta yeme bahanesi, sahane :)

ONLARUYURKEN dedi ki...

hayırlı sabahalr süper anne
....
selimciğim doğum günün kutlu olsun
iyki doğdun allahtan sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum...
--------------
annesi özel günlere bakışına rağmen burdan herşey çok güzel görünüuyor.
allah sizi ve yavrularınızı korusun çok tatlılar

Adsız dedi ki...

Selim benim gibi deli bir kıfırcıkla evlenir mi?:)
Gece deliydim ya unutmuşum D.gününü kutlamayı.
Rabbim uzun,sağlıklı,hayırlı ömürler nasip etsin ama sevdikleriyle birlikte.O şımarık yanakları,gözleri öpüyorum.
Aşık oldum ben bu balımsı şımarığa:))))

ahsen58 dedi ki...

nice mutlu sağlıklı yaşlar selime canım bizim evde doğum günü kutlanmaz daha doğrusu bizim ailede bile kutlanmaz ama insan istiyor hatırlanmak benim kocanın umrunda bile değil özel günler ahh ahh

Ayla dedi ki...

Deli annem öncelikle fotoğraflarla günümü aydınlattın birazdan işe başlayacağım iyi geldiniz bana:)

Bizde de durum şöyle ailem özel günlere çok önem verir, yılbaşı, doğum günü, sevgililer günü öyle bir ortamda büyüdüm ben, yaşadığın ortamdan etkilenirsin sonuçta bende öyleydim. Babam sevgililer gününde 3 gül alırdı birini anneme diğerlerini iki kızına yani bizlere verirdi düşün yani:) Neyse evlendim Erollarda ise tam tersi yani nerdeyse özel günlerden nefret ediliyordu:) Zamanlar Erol annemler gibi önem vermeye bende onun ailesi gibi önem vermemeye (soğuttular beni)başladım:)

Selim ve Kerim o kadar yakışıklı ki maşallah, Allah korusun nazarlardan ve ömürleri boyunca iyi insanlarla karşılaştırsın.

Adsız dedi ki...

Allah bağışlasın çok tatlılar maşallah. Selim'in nice hayırlı yılı olsun.

Sevgiler.

tosbagalar dedi ki...

Bu yaşlarda doğumgünü yapmak senim keyfine kalıyor ama büyüdükçe 6 ay önceden başlıyorlar.
Doğumgünüme ne kadar kaldı
Nerede ve nasıl kutlayacağız
Hediye ne alacaksınız.
Kimleri çağıracağız.

Olsun iyiki doğmuşlar. Bu güzelliklerden ötesi yok

Dilek dedi ki...

Selim'in doğum günü kutlu olsun, Ben severim doğum günlerini, sadece aileminkini aklımda tutabiliyorum ama olsun az sayılmaz 3 kardeş bir eş bir çocuk:) Bu arada www.dolunayiner.blogspot.com'u izlemeye başladığınız için teşekkürler.. ben de sizi izliyorum artık pek sevimli, samimi geldi yazılarınız bana...

fatoş dedi ki...

amanın bu selim acayip yakışıklı olmuş ya, hep öyleydi de sakladın mı bizden yoksa. çok can yakar, dikkat biz kız anneleriii
çok mutlu, huzurlu, aşk dolu bir ömrü olsun, dilerim allah'tan...

fatoş dedi ki...

ya deli anne, resme dikkatli batkım da, nereden şu asılı kalpler ve yıldızlar? bizim kuzu bayılır onlara.

Fulya dedi ki...

Selim'e mutlu ve sağlıklı bir yaş dilerim. Özel gün sendromu var bende de zoraki kutlamalardan nefret ederim hatta doğumgünlerimde uyanmak bile istemem.. Ama oğluma zevkle hazırladım ve rolümü çok iyi oynadım.. Son iki yıldır kendiminkini kutlamamaktan da asırı memnunum.

selinka dedi ki...

Allah saglık,mutluluk,ve takdir ettigi güzellikleri selime nasip etsin.o güzel gözlerinden akan enerji,dünyaya bedel, muhabbetle kucaklıyorum.sevgilerimle canım.

đerkenαя dedi ki...

Esselam...
Merhabalar, efendim iyi ki doğmuş kaşıkçı elmasınız, eminim hayat onlarla daha güzel. Zaman zaman yorsalar, üzselerde öyle..

Pastanız da çok ilginçmiş, tırsacağımdan eminim :) Çocuklarda çok şık olmuş, Kerim ve Selim ikisi de çok tatlı MaşâAllah..

Özel gün kutlamalarına gelince, hiç hazzetmem, insanın her günü özel olmalı.. Hergün sevmeli sevilmeli.. Özellikle kendi doğumgünlerimi hiç önemsemem, lakin arkadaşlarımın süpriz partileri sebebiyle yıllardır kutluyoruz :r

Sevgiyle, nice hayırlı yaşlara tekrar.. :)

Ayşe dedi ki...

Kuzularını bol bol sevdim fotoğraflarda...sık eklemediğinden, bugün görünce pek heyecanlandım nası hoşuma gitti onlara bakmak..maşaallah ikisi de çok tatlılar...byük abi, doğum günün yakışıklısı çok karizmatik, küçük kerem ise çok tatlı, kravatını sevsinler ya huu:))

RAbbim hep güzelliklerini göstersin, nice nice hayırlı yaslara ersinler inşaallah...

Oglak Kizlari dedi ki...

Mümine,

Ben o gruptanım. Doğumgünü kutlamayı severim ama kendiminkini diil. Hersene birisi sürpriz yapsada ( madem kutlanacak) yırtsam diye bakarım. Kızım d. günlerinde ev süsü bile aklıma gelmez teyzesinden hep firça yerim.

Herkes bir cins işte.

Öpğerim
Kıl anne Çiğdem

fem dedi ki...

ALLAH saglikli uzun omurler nasib etsin evlatlarina.

julyasia dedi ki...

Doğum günü çocuğunu çok tebrik ederim. Kerim 'in meraklı minik pozlarına bayıldım :))

İlknur dedi ki...

Hep diyordum ki Selim'de bana benzeyen bişey var. Sonunda buldum kova burcuyuz biz şekerim. Herkeslerden farklı düşünürüz:). Bitirdi beni fotoğraflar onun karizmasını yerim ben. Selim için görüşelim bir gün lütfen. Hatunum sen güzel erkekler doğuruyorsun maharet sende. Küçükte bir başka güzel. İkisinside kibar kibar değil sıkı sıkı öp benim için. Hayırlı uzun bir ömür diliyorum ailecek hepinize :) Nice yıllara...

KırmıZı WosWos dedi ki...

Doğum günü kutlu olsun Allah sağlıklı, mutlu, huzurlu ömür versin yüzleri hep gülsün çok yakışıklı olmuşlar ikisi de çok güzeller maşallah...pastaya bayıldım :)

Ebru dedi ki...

Çok yakışıklı olmuş maşallah.
Yeni yaşı kutlu olsun. Kutlanacak şeylerle dolsun ömrü:)

Doğa'nın Maması dedi ki...

iyi ki doğdun yakışıklı selimm :)

Unknown dedi ki...

Datlum selim, mutluluklar getirsin her yaşın sana, kardeşine, ailene... benim kızımda hatta anneside pek başarılı değiliz bu kutlama mevzuunda, seni anlayabiliyoruz :)

Sevdiye dedi ki...

abartıya dökmeden ama illaki kutlanmalı derim Ben,nitekim öyle yapmış Deli Anne,iyi de yapmış :))kutluyorum Kaşıkçı elmasını,bahtı güzel,yolu açık,nice yaşları olsun... (pastaya bittim)

annelili dedi ki...

Doğum günü kutlu olsun Selimin, tarz olmuş bence atlet üstü yelek...

Adsız dedi ki...

iyiki dogdu bilim selim...pastaya bittim afiyet olsun

Efe ve Eren dedi ki...

selimm yakışıklı abimizin doğum gunu kutlu olsun,nice mutlu yıllara:)pasta super bu arada:)benimkilerde sırf mum sondurebilmek için pasta istiyorlar,yediklerinden degil:))
sevgiler.

esra dedi ki...

Selimcim,
Tatlı annenle, akide kardeşinle ve babanla nice mutlu yıllar, neşe ve ışık dolu günler hep senin olsun. Sana ne hediye yapsam diye düşündüm, sonra annenin mail adresine koca dinozor iskeleti fotoları yollamaya kararı verdim, orijinallerini soyları tükendiği için bulamadım, kusura bakma. O güzel gülüşün daim olsun. Bir de ne kadar yakışıklı olduğunu söylemeden bitirmiyim.

Fatma dedi ki...

Delişim Allah sağlıklı, mutlu uzun ömürler versin inşallah. Güzel bir doğum günü olmuş. Küçük oğlan da pek şirin olmuş kıravatıyla:))

Sibelbek dedi ki...

ne kadannnn yakışıklı! ben kutluyorum, öpüyorum, sarılıyorum... :)

e. t. dedi ki...

Büyüdükçe onlar ve farkettikççe etrafı olayları, bu zorunluluklar daha da artacak gibi geliyor bana. Malesef iş bizim irade ve kontrolumuzdan çıktıkca beni bir telaş ve sıkıntı kaplıyor.

Allah nice sağlık ve huzurlu yıllar nasip etsin hepinize birlikte.
maşallah çok yakışıklı senin bu bilimSelim' in :)

HALE ATMACA dedi ki...

Ah pastaya bayıldım ben .: ) Birlikte uzun, güzel bir ömür ve nice yaşlar sizlere. Bir de Kerim' in kravata vuruldum ki çok fena.: ) Öpüyorum yanaklardan, svg.

NEKO dedi ki...

Ben de mütevazı kutlamaları severim. Bence Selim'in doğum günü çok ideal olmuş :)Ömrü bol, sağlıklı, neşeli ve başarı dolu olsun...

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

sağlıkla büyüsün inşaAllah
yüzünden gülücük, hayatından neşe eksik olmasın
hedeflerine ulaşmak da hiç zorlanmasın
hep güvenli, hep huzurlu ortamlarda bulunsun

öpüyor ve sevgiyle kucaklıyorum

Nil dedi ki...

Deli annem keşke seni de görseydik be yaa:) Pastaya hiç şaşırmadım doğrusu. marjinal selime orjinal pasta yakışırdı :) selim ve kerim ömürleri boyunca hep birbirlerinin arkasında olsunlar inşallah. Nice güzel yaşlara yakışıklı çocuk.

özel gün evlendikten sonra oldu yalan gün. hatta fobi desem yalan değil.

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Doğumgünü kutlu mutlu olsun kaşıkçı elmasının, öperim onu tatlı yanaklarından :)
Birde aman Allah'ım..o arkadaki güzellik te ne öyle.Nasıl sevimli, nasıl tatlı.
Birde seni görseydik ya fotolarda!
Pastaya da bayıldım, süper olmuş süper :)

EV GÜNLÜĞÜ dedi ki...

yanlış hatırlamıyorsam kaşıkçı elması beyoğlunda kenar mahallesinde yerde bulunmuş tabiki bulunduğunda bugünkü ihtişamına sahip değilmiş bulan zat saraydan para koparma hayalleri ile getirip sunmuş hünkara çoğu zanatkar olan hünkar beğenmiş taşı saray kuyuncularına ince ince nakşettirmiş hayalini olmuş sana kaşıkçı elması ;işte çocuklarımız bizim şekil verdiğimiz kıymetli mücevherlerimiz onları iyi nakşetmek iyi parlatmak lazım tabiki çocuğun içinde varsa yoksa soktaki taşı ne yaparsan yap parlamaz kaşıkçı elması selime kocaman uzun sağlıklı yanıbaşında hep dostları olan geçim sıkıntısı hastalık bilmediği ihanetle hiç tanışmayacağı denizden toplanan taşlar misali dostlarının içsel huzurun olduğu kocaman bir ömür diliyorum tabiki sizinle ailesiyle büyüuüp yaşlanmasını istiyorum nice nice yıllara

Seyhan dedi ki...

Yeni yaşın kutlu olsun Selim, Mutlu sağlıklı yıllara ...

özlemnitta dedi ki...

Çok yakışıklı bu çocuklar..Nice yıllara diyeyim bende..Yalnız o tavırlar,duruş,tarz..yıkılıyor:)

noyumberry dedi ki...

İki çocuğunu da allah bağışlasın :)
Selim'in doğum günü kutlu olsun..girdiği her yeni yaş ona hayatta dilediklerini getirsin..Sevgiyle kalın..

Esin dedi ki...

Yakışıklı selimin doğum gününü kutluyoruz...Daha nice nice yaşlara yıllara...Çok öptük sizi...

adaşehir dedi ki...

Öncelikle Selim'in doğum günü kutlu olsun:) Sonracığıma o pasta ne kadar güzel olmuş, yeme de yanında yat:)

pinar dedi ki...

Karizma Selimin yeni yasi yeni mutluluklrida beraber getirsin nice yaslara:)

Gulcin dedi ki...

Dogum gunun kutlu olsun Selim!!!!

Cok guzel resimler cok guzel bir parti elinize saglik. Ayrica atlet ustu yelek bence harika bir dizayn :) Elleme Deli Anne Selim bir stil yaratiyor su anda :)

Yalniz bu sefer gozlerim Kerim'e takildi ve kaldi. Masallah! Tam bir sevmelik bebek. Ikisini de Allah bagislasin Deli Anne bayildim masallah onlara!

Bu arada adamim buyudu resmen :)

kendisine tanimasan da Gulcin seni cok seviyor bir de dogum gununu kutluyor der misin benim icin?

Sevgiler

Anne ve Bebisi dedi ki...

Onemli olan hatirlamak canim sen deee:P

Ne guzel olmus:) Yeni yasi hayirli olsun :))

Selen dedi ki...

Selim'e nice mutlu yıllar! Pasta da şahaneymiş bence, kutlamakla iyi yapmışsınız, seneler öyle hızlı gelip geçiyor ki işte arada böyle kutlanan doğumgünlerinden kalan üç beş fotoğraf, çekilen film çocukluklarının mihenk taşları olarak kalıyor geride.

Biz çocuklarla dalga geçmek için "Sizi yemek için dünyaya getirdik biz, biraz daha büyüyün şöyle butlardan kollardan yiycez sizi" derdik. Kıkır kıkır gülerlerdi. Gözümden kaçmadı, sizin ufaklık ta tam yemelik olmuş yani :D İkisine de kocaman maşallah... Allah bağışlasın :)

elif ada dedi ki...

Haha pek yakışıklı olmuş ikisi de. Bir de Kerim'in masanın üzerinden ağabeyine bakışı yok mu, anlatıyor her şeyi. Nice yıllara efenim

elif dedi ki...

ee daha ne olsun .. bundan ala doomgünüsümü olur::)) maşallah ikiside çok yakışıklı, çok tatlı bu oğluşların.Allah onları size bağışlasın

sevilay dedi ki...

Bizim doğum günleride çok sade olur.Kuzenler gelir Zehra mutlu olur o da bize yeter:)
Bu arada maşallah çok tatlı oğluşlar Allah nazarlardan korusun.Hayırlı ömürler nasip etsin yavrulara.
Not:timsah gerçekten ürkütücü görünüyor:)

Meyra dedi ki...

doğum günü kişiye özeldir deli annem kutlanmalı bana göre..hele böyle tatlı kuzucukların olunca kaçınılmaz, kutlanır türden;) sağlıkla nice güzel beraber seneleriniz olsun, iyiki doğmuş selimin..Ama o Kerim yokmu ben onu yerim ktavatınıda yanaklarınıda yerim :))

Zuhal Öztürk dedi ki...

Ah maşallah, ne tatlılar. Selim çok ama çok karizmatik, Kerim ise gördüğüm en güzel erkek bebek. Benim de çok tatlı bir kızım var 9,5 aylık ve işallah bir de oğlum olur sonra Kerim'e benzeyen. Deli anne bir şey sorucam, benim eşim hiç ama hiç bakamıyor kızımıza çok istekli ama sakar ve de her daim ağzına birşeyler sokmaya çalışıyor sonra da boğulacak diye ödü patlıyor, buna rağmen ikinci çocuğu düşünmek delilik mi bazen bana öyleymiş gibi geliyor. Ama baksana ne kadar güzeller, sihir gibi. Sağlıcakla ve sevgiyle kal.Selim'i ben çok seviyorum, söylemiş miydim?

sumeyye dedi ki...

Oyy içim ısındı hakikaten :) çok güzel bir doğum günü ve çok güzel bir çocuk ve bebek :) Allah daim etsin mutluluğunuzu
bereketle saglıkla huzurla büyüsün kuzuların :)

anne kaleminden dedi ki...

yorumların sonunu zor getirdim :))))
demek selimle elif arasında tam 1 yaş vaaar :) nine yıllar selim e, kocaman mutlu bir hayat diliyorum ona. fotofrafları çok sevdim, zaten az foto ekliyosun tadını çıkardım...

New York'tan dedi ki...

Nice senelere tekrar:) Selim'in sac yapisini ben Mirzahan
a benzetiyorum, uzadikca ayni sekil olmuslar :)
Biz de kutlamayanlardandik ama Mirzahan okula basladi her sey degisti,bu seneye kadar okulda kutladik ,bu sene yok artik okulda kutlama :) ama hediyesini aliyoruz bekliyor cunku :)

Fotograflarin hepsi birbirinden guzel, Selim ve Kerim'li kareler coook tatli masallah :)

Selcen dedi ki...

Fevkaladenin fevkinde bir doğum günü :)) Ama ben o Kerim'i yerim yaaa Selim zaten dünya yakışıklısı, ne güzel çocukların var maşallah maşallahhh dur dönüp bi daha bakcam şimdi :))
Kutlama olaylarına gelince bende de öle bir hal varki böle bi imrendim Beroşun ilk doğum gününde millete bir hazırlıklar yemekler kıyafetler ay ne hoş dedim ben de yapsam arkadaş çağırsak falan. Sonuç bikaç arkadaşla zaten toplandığımız gün Beroşun doğum günüydü özsütten pasta alıp kutladık :)))

büşra dedi ki...

iyi ki doğmuş, çok mutlu, sağlıklı ve başarılı bir ömrü olsun selim'in.Selim de Kerim de çok datlular, bayıldım.

defne naz dedi ki...

Nice mutlu senelere yeni yaşınız hayırlı olsun. Bu arada pastanıza bayıldım. Gerçekten bir sanat eseri diyebilirim.

Adsız dedi ki...

Ah ne güzel pırıl pırıl çocuklar/elmaslar bunlar :) İyi ki doğmuşlar, iyi ki doğurmuşsun! Nice sağlıklı mutlu yıllarınız olsun birlikte :))

Zeugma dedi ki...

Doğum günlerinin benim için de pek önemli olduğu söylenemez.Zorunluluk halleri dışında...
Ufaklığın da pek şeker maşallah, iyi ki doğurmuşsun kız annesi :))

Bilim Selim'in, yakışıklı karayağızın doğum günü kutlu olsun..
Nice yıllara, sağlıkla...

Adsız dedi ki...

hayirli omurler versin rabbim, ya ben bir blogda galiba ilk defa 99 yorum yazisini gordum

vallaha siz niye deli anne ismini verdiniz bence sizden olsa olsa harika bir anne olur herhalde,

dogum gunlerini bende sevmem ama nedense benimki hic unutulmadi ve sevenlerimi uzmemek icin hep kutladim, cunku ne yapsan ne desem bos kutlayan cikiyor, sevgiler Allah sevdiklerinizi etrafinizdan eksik etmesin.

Feride dedi ki...

ah canımm. bilimsel selimim. doğum günü kutlu olsun. ne diyim iki tane yakışıklı mı yakışıklı erkek annesisin, ne mutlu.. ikisine de bitiyorum da o gür saçları ile nietzsche nin bıyıklarını anımsatan selime hastayım:) nazarsız büyüsünler inşallah..
valla ben de kutlamasız doğum günlerini severdim kızımdan önce. hani mütevazi olup sadece hatırlanan, sarılınan, kucaklanılan sımsıcak... kendim için hala pek değişmedi bu durum. ama kızıma şöyle temalı filan pek heves ettiydim bu sene, olmadı, bu da benim imtihanım oldu:)))

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

sevgili deli anne. ne mutlu sana ki bir kutlama yapmayı başarmışsın. o günler hep bir hatıra. oğulların çok tatlı..

uğurlu gelecek dedi ki...

daha nice güzel sağlıklı yaşları olsun. pastaya bayıldım bu arada..ha birde küçük şirin kardeşe..:))

ilknur malcı dedi ki...

yine çok güzel bir yazı ve çok güzel kendini ifade ediş.
yavv koca bir pastayı nasıl yediniz :P

Peri dedi ki...

Güzel ailesiyle nice mutlu yıllar Selim'e, çoooooook mutlu olsun inşallah. Pastası da pek güzel görünüyor, bir de kocaman, ye ye bitmez gibi :))

nehirineylemleri dedi ki...

Mutlu yıllar annesi. Sağlıklı uzuuun uzun yıllar.

nohut oda dedi ki...

ben neden burayı bu kadar gec kesfetmısım anlamadım..
selim beyın yenı yası kutlu olsun..bılımselım cok hosuma gıttı benım bebegımle adas:)

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Yaş ilerledikçe eski önemini kaybediyor ama yinede hatırlanmak mutluluk verici

Eşiminde evlendiğinden beri kutlanıyor doğumgünü 4 yıldır alıştı(ben seviyorum bu ritüelleri)

Kutlamada çok güzel olmuş
Nice hayırlı yaşara inş.

didem dedi ki...

Seliiimm dogumgunun kutlu olsun!
Nice yaslara. Acayip sevimli bir oglun var. Kiyafete, saclara bayildim. Evet haklisin erkekler pek fotograf cektirmek poz vermek sevmiyor. Olsun:)Pastasi muthis! Inanilmaz orjinal. Dilerim yeni yasi sans getirsin.

OZLEM ANNE dedi ki...

Annenin yazdiklarinin aksine ne guzel dostlarla dolu bir gun olmus, Selim'cim mutlu yillar.. seni opuyorum ve cok guzel bir 5 yas gecirmeni diliyorum.
Dogum gunu keki KORKUNC guzel..:) heleki sonuncu fotoda korkutucu :)) Kerimin saclarina bayildim, benimde oglumda ciksin artik :)) opuyorum hepinizixxx

Eymen'im dedi ki...

BilimSelim'im yeni yaşı hayırlı olsun DeliAnnesi.:)Kerim de çok tatlıymış maaşallah.
Ben de hatırlanması ancak çok abartılmaması taraftarıyım. Kutlamaya pek gerek görmem ama tebrik de edilse fena olmaz hani. Oğluma hiç doğum günü kutlaması falan yapmadık 2 sene. Zaten anlamıyordu daha. Gerek olmadığını düşündük. Ancak bu sene farkına vardı oğluşum. Arkadaşının doğum gününü gördüğünden beri evde iyiki doğdun Açya, İyi ki doğdun Ahmet diye dolaşır oldu. Sevgili arkadaşlarımın ısrarlarıyla( Ve de Eymen'imin evde üfle üfle diye tutturmalarıyla) Ağustos böceğine Şubatta doğum günü yaptık iyi mi?
Bence de yavrularımızın her anları, her gelişimleri özeldir. Sevgiler...

guguk kuşu dedi ki...

Canım, ne tatlı oğluşların var. 3 kız annesi olarak, erkek çocukları pek sıcak gelmez bana (alışkanlıklar işte) ama bu ikisi de çok tatlı. selimin farklı bir çocuk olduğu taaa burdan belli. allahım yaşlarını uzun, ömürlerini güzel etsin, sizi birbirinizden hiiiiç ayırmasın. sorması ayıp kerim ne kadar oldu? fatma pınar bu ayın 24 de 11 aylık olacak:D

guguk kuşu dedi ki...

kendi fotonı koymamana şaşırdım.....seni yaptıklarınla, özünle görecek insanlar görsün seni, diğerlerine gelince...ittir et.
kendini bu kadar parçalama, hırpalama. unutma bu sadece bir süreç neredeyse 34 bedenken 42 bedenim şuanda....ama 3 çocuğumdan sonra daha bir huzurluyum, daha bir tevekküllüyüm, hayatın mucizelerini görebilir haldeyim, sağlığımız için vereceğiz bu kiloları, zamanı var onunda. biz seni çook seviyoruz sen de kendini sev. sen o 2 harika şeyin annesisin.....sana burdan kocamannn saygı duyuyorum. her bir gramına da

esra-emir aydin dedi ki...

1-113.yorumu yazmaktan şeref duyarım.maşallah gözüm kaldı demiycem.Allah arttırsın delianne.:)))
2-Selim'in yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun.ailecek mutlu mesut günler dilerim sizlere.
3-fotoğraflarını ilk defa gördüğüm için ikisinede bayıldım.küçük beyin kravatlı hali de çok şeker.
4-senin tarihlerle ilgili ne düşünemediğin önemli değil,büyüyen akıllı bilimselim artık hatırlatır sana.
bol sevgiler... :))

Deli Anne dedi ki...

Herkese çoook çok teşekkür ederim; güzel dilekleriniz, dualarınız, değerli sözleriniz için.. Allah cümle yavrularımızı korusun ve sağlıklı ömürler versin.. Sevgiler.

Unknown dedi ki...

almışsındır ama, bende bir ödülün var kabul edersen, öpüyorummmm

Sümeyye dedi ki...

nice mutlu senelere selim,daha nice güzel günlere inşallah...öpüyorum sizleri

Nihal M. dedi ki...

bayıldım ben bayıldımmmm bu doğum günü paşasına... önce maşallah sonra kocaman kocaman mutlu yıllar..
pastanızı görmesin Uras :)) Yemez ama alıp eve getirir hemde hepsini :)))
öpüyorum ne mutlu sana da deli annem senin için de huzurlu ve mutlu bir yaş olsun Selim in yeni yaşı...
öpüyorum...

saricizmeli dedi ki...

mutlu mutlu yaaaaşlaaaar...

ganfi dedi ki...

ooo bense tam bir özel gün manyağıyımdır:)arkadaşlarımın eşlerinin bile doğum günlerini hatırlar ararım ama beni kaç kişi arar de bi hele:(artık kendiminkini saldım ama oğluma nerdeyse 40 gün 40 gece doğum günü kutlaması yapıyoruz:)evde ailecek ayrı,okul arkadaşlarıyla ayrı,kreş arkadaşlarıyla ayrı hatta aile dostlarımızlada ayrı!
doğum günüsü kutlu olsun yakışıklının, pastanıza bayıldım.organizasyon konusunda yardım istersen hazır ve nazırım unutma:))

oytunla hayat dedi ki...

deliannem iyiki doğurmuşsun diyim ilk önce :) Sonrada selimi kocaman öpüyüm nice mutlu yaşlara olsun diyim gecikmeli olarak :)
Bu sıralarda geziyorum hepinizi ama yorum bırakamıyorum telaşlı telaşlı...
Şimdi gelelim detaylara. Oğluşun saçları çok güzel :) bayıldımmmmm. Pastada tam onluk olmuş :) Kğçğk beyde süper, yanakları tam ısırmalık :))
kocaman öptüm güzelim seni...

Adsız dedi ki...

Iyi ki dogmus selim :)
Hatirlanmayi,hatirlamayi ve hediyeleri cok severim...sevdigim herkesin dogum günü de aklimdadir.Ben de böyleyim :)))

yaruze... dedi ki...

Sağlıklı,huzurlu,mutlu,başarılı ama hep sizinle nice yaşları olsun inşallah yakışıklı Selim'in.Koskoca bir delikanlı olmuş maşallah.Arkadan gelen ortalığı fena yakacak gibi görünüyor.

Sitare dedi ki...

hay Allah.yaz yaz artık diye kapını aşındıran ben uğramayalı kaç gün olmuş bak.yok ya benden arkadaş markadaş olmasss.
pasta çok gıcık görünüyor:)afiyet olsun demeye zorlandım :)yeşil çiş yeşil kaka,güzel espri:))
kaşıçı elmasına sağlık ve mutluluk diliyorum.
onlar hep böyle şımarık pozlar verecekler .bizse yakaladığımız anları pozlıycaz.napalım.öptümm.

Sitare dedi ki...

yaa eklemeyi unuttum.kerime hastayım ben.
onu bana vir:)olmazsa ayşeyle beşik kertmesi mi yapak nidek:)))))))))))))))))

resimli günlük dedi ki...

Aaaaa,doğumgünü müydü benim yakışıklımın?Daha gecikmeden kutlayayım.Allah'ım hayırlı,sağlıklı,huzurlu,hep birlikte daha uuupuzun ömürler versin miniğime.
özlem

Deli Anne dedi ki...

Canım arkadaşlarım, ne yazık ki tek tek cevaplamam mümkün görünmüyor.. hepinize topluca çok teşekkür ediyorum tekrar.. Ve sitare ve Özlem teessüf ediyorum.. en son siz şeetmişsiniz:)

Sitare dedi ki...

ay evet:)utanç içindeyim ama yüzsüzlüğün biri bin para bende.diyeceğim o ki assolistler en son çıkarlar muhahaaaaaa:DDDD

Adsız dedi ki...

selim adıyla yaşasın.Sağlıklı,mutlu,huzurlu,rengarenk gökkuşağı gibi upuzuuuun ömür diliyorum.her şey istediği,dilediği gibi olsun.doğum günü kutlu olsun:))

Adsız dedi ki...

Aynı dileklerimi tüm kalbimle Kerim için de diliyorum.Kerim de adıyla yaşasın.Sağlıklı,mutlu,huzurlu,rengarenk gökkuşağı tadında upuzuuuun bir ömür diliyorum.istediği,dilediği ne varsa gerçek olsun.Allah iki yavurunuzu sa size bağışlasın.

DeliAnnecim inan zevkle okuyorum yazılarını.sen çok özel bir annesin..

sevgilerimle

İpek dedi ki...

Belki daha önce görmüşsündür ama yine de görünce direk Selim aklıma geldi :)

http://www.buldumbuldum.com/hediye/wishosaurus

annesiningülü dedi ki...

ah kaçırmışım ben Selim'in yaş almasını :(
Selim tahminimden daha daha tatlı :)
mutlu, sağlıklı yaşlar Selimcim :)
Deli anne ah banada ne zor gelir bu d.günleri ve ısrarla ailemizin en yaşlısına kadar kutlanır. çok sıkıldım ben... Bu seneki Yağmur d.gününde deli gibi hastalanmam yaptığım strestendi aslında. bak nasıl itirafa geldim :)

∂єкσяαρѕυωαѕуση dedi ki...

Nice mutlu yıllar yakışıklıya..Rabbim hayırla daha nice güzel günlerini göstersin inşallah,küçük abimde senin gibi ne hatırlayın ne hatırlayayım der ama YOK öyle yağma deriz hatırlarız hatırlatırızda :)

Sanada öyle olmuş naparsın:p tuvaletteki yeşillik olayınada çok güldüm timsah pastanız da dehşet güzel :D

Deli Anne dedi ki...

Kmikazem çook teşekkür ediyorum canı gönülden.. sevgiler.

İpek: gördüm ama ilk kez:) teşekkürler.

Baharım: ah canım, haaa ben ha sen!

Dekor: :) çok teşekkür ederim güzel dilekelrin, duaların için.. sevgiler..

Adsız dedi ki...

Happy Birthday Dude,

Deli Anne dedi ki...

Teşekkürler Ashley, işlernin yoluna girmesine sevindim.. sevgiler:)