10 Eylül 2012 Pazartesi

Bugünlerde Fena Halde Şımartılıyorum…



Bugünlerde benim de pek meylimin olduğu bir erkek tarafından fena halde şımartılıyorum. Bugünlerde bu ilgiyle kendimi ziyadesiyle özel ve önemli hissediyorum. Bugünlerde epeyce güzel sözler işitiyorum. Bugünlerde; ‘Bazen sana haketmediğin biçimde davranıyorum, haksız yere çok kızıyor, haddinden fazla kabalaşıyorum ve o zaman senin sevgini kaybetmekten çok korkuyorum, dediğimde, derhal beni teskin etmeye girişen ve -yo, öyle birşey asla olamaz, diyen büyük bir yürekle tanışıyor ve şaşırıyorum. Bugünlerde beni deliliğim ve rezilliğim de dahil herşeyimle kabullenen ve koşulsuz seven olgun bir erkeğin varlığını yakinen hissediyorum. Bugünlerde içimdeki ve dışımdaki sıkıntıyı çözmüşçesine ve dahası bu sıkıntıyı güzellikle ve incelikle bertaraf etmek istercesine çırpınan bir erkeğin hediyelerine boğuluyorum. Bugünlerde fena halde şımartılıyorum. 
.











İşte bugünlerde böylesi yürekten gelen hediyelerle birlikte hem seviyor, hem de seviliyorum. Hem coşuyor ama hem de taşıyorum. Bugünlerde canım oğlum tarafından fena halde şımartılıyorum. Ve onun koca yüreğini şaşkınlıkla ve gururla izliyorum.
*Kalpli muffin kalıpları aldı bana ilkin. Sonra okul dönüşü yerden bulduğu çiçeği. Derken Ateş Dikeni olduğu söylenen ((Elif:)) bir küçük kırmızı meyveyi, uzanıp en güzeli seçecek şekilde benim için dalından topluyor ve sen bunu seversin biliyorum diyor. Ve en son büyük oyuncaklar hayal ederek topladığı 1000 puanını sabunlu, kokulu müzik kutusuna harcıyor. Epeyce düşünüyor burada ama yapıyor çünkü çok beğendin biliyorum diyor. Ve üstelik sen de böyle güzel kokuyorsun, diyor.
Canım oğlum Selimim, canım Bilimsel Selimim, iyi ki varsın, bin şükür, milyon şükür ki varsın ve yanımdasın.
(Allah dileyen herkese evlat sevgisi yaşatsın, evlatlarımızla birlikte huzurla ve sağlıkla yaşamayı ve onlara layıkıyla davranmayı nasip etsin ve hepsini bilip bilmediğimiz cümle zararlardan korusun, AMİN)
Bunlar da ilginizi çekebilir:

Hiç yorum yok: