16 Ocak 2011 Pazar

Ayın Ürünü - ELC Bal Arısı Ağacı

Her oyuncakçıda aynı sıkıcı ve trend oyuncakları görmekten öyle sıkıldım ki Early Learning Center (ELC) dan başkasına bakmaz oldum. Bu ürün de gene ELC'den. Orjinal adı: Honey Bee  Tree. 2-4 kişi ile oynanabiliyor. Ki bizim için önemli,  hep beraber oynayabiliyoruz ve sıkılmıyoruz oynarken. Malum Selim'in bireysel oyunları pek sıkıcı ve Selim oyun oynayalım, dedi mi, İlter de ben de kaçışıyoruz. Yahut daha beteri birbirimize paslıyoruz. Ürün 3-8 yaş aralığına hitap ediyor. Selim'den ziyade ben bayıldım buna. Zarif bir ev süsü havasında üstelik. Ayıp olmasa kurup öylece koyacağım salona. Denemedim de değil. Lakin Selim her defasında dağıtıp gidiyor özene bezene kurduğum ağacımı (!).

Oyun şöyle oynanıyor: ağacın gövdesini kuruyoruz ilkin. Ardından yeşilin tonlarında olan, güzelim yaprakları deliklerden geçiriyoruz zevkle (bunu zevkle yapan benim aslında) ve ağacın içi ağ gibi örülüyor. Sonra da topik, sevimli bal arılarını ağacın içine dolduruyoruz (Bu da Selim'in sevdiği kısım)
Ve oyun başlıyor. Dalları bir bir çekiyor sırası gelen oyuncu. En az arı döken kazanıyor. Herşeye kendi bir sistem bulmak isteyen Selim ise oyunu tersine çeviriyor. Ve en çok döken kazansın diyor. Genelde tersine oynuyoruz bu nedenle.

Basit ama çok başarılı bulduğum bir ürün. Mothercare mağazalarında Early Learning Centre'a ayrılan oyuncak bölümünden temin edilebilir. Mothercare Teşvikiye sanırım içlerinde en büyük kapasiteye sahip.


77 yorum:

büşra dedi ki...

çok beğendiiiim, hemen almak istiyorum 46 günlük oğluma! (yoksa kendime mi:))

yaruze... dedi ki...

sayfandaki müzik eşliğinde seni okumak daha bir keyifliymiş neden bu kadar geç kalmışım ki...Şarkı da muhteşem bu arada...
Oyuncak gerçekten harika görünüyor.Hemen edinmeli...

dilek dedi ki...

hasbro MB games'in çılgın çubuklar adında bi oyunu/oyuncağı var. aynı mantık sizin oyuncakla, bizde de ondan var. A.Kaan bayılıyo oynamaya:) Bizimde sıkılmadan oynadığımız bi oyun:))) Ama sizin oyuncağın görselliği daha iyiymiş.

Sitare dedi ki...

çok güzelmiş.gürhan olsa aynısını yapardı kural çevirmeye bayılır kendileri.yeni tasarım çok hoş olmuş.ben de bannerımı değiştirdim denk gelmiş zamanlamamız:)yaw senin süt damlan aynı sen.büyük olan da babası sanırım.çok tatlılar maaşallah .

Sitare dedi ki...

gürhan şarkıya bayıldı.tabi ben de."anne bitince yine çaldır "diyor.sana çekirdekten hayran yetiştiriyorum haberin olsun:)

kuzunun annesi dedi ki...

Oyuncak önerilerini seviyorum .. Bencede piyasa oyuncakları çookkk sıkıcı

Deli Anne dedi ki...

Büşra: ahhaa 46 günlük bebeğe ha:)

Yaruzem: e tabi ya, bugüne kadar niye dinlemedim müziğimi aşkolsun.. Bundan önceki parça da çok güzeldi.

Dilek: a bilmiyordum hiç hasbro'da da olduğunu.. artık bakmaz olduğumdan avm oyuncakçılarına görmemişim demek:)

Sitarem: süt damlam farkediliyor mu? biraz kaybolsun istedim görüüntü arasında ama anlayan anlıyor bak:)

ayrıca çekirdekten hayran yetiştirme projen için teşekkür ederim canım arkadaşım.. yalnız Gürhan beni okumasın :) malum çok atıp tutuyorum çocuklara.. annelik kavramı başka bir mana kazanmasın onda..

Kuzunun annesi: gitmez oldum oyuncakçıya bu yüzden.. bi de yıllar geçiyor aynı şeyler.. bir tek trend olan şeyler artıyor ama yaratıcılık bakımından hiçbirşey yok... kokuşmuş hamurlar, kala kala kurumuş boyalar.. kaç kere gidemedim geri vermeye elimde patladı.

Nihan dedi ki...

ben de sevdim. bir ara edinmek gerek. blogun yeni halini çok sevdim. :)))))

Zeynep'in Evi dedi ki...

fotoğraflarına bakıp şuan olsa oynardım dedim içinden:)

sekoya dedi ki...

süpermiş bu, çok haklısın, oyuncak seçiminin bu kadar zor olduğunu bilmezdim kuzudan önce.. kılıkırkyarınca da alınacak şey bulunamıyor..teşekkürler paylaşım için..

kuzunun annesi dedi ki...

Bende su gecen önerin projeksiyon cihazına taktım kafayı ama şimdilik tutuyorum kendimi. Kızın elinde kalır . Ayrıca ELC de kazık ya:((( ELC ucuzlasın kampanyası baslatalım:)))

Zerrin Doğan dedi ki...

life is wonderful:)) her şeye rağmen hem de!
oyuncağa bayıldımmmm, alınmalı ailecek oynanmalı(5 aylık kızım, büyü hemen)
ama en çok da size, yüreğinize bayılıyorum, oyuncak bahane siz şahanesiniz:)) severek okuyorum yazılarınızı...
Işığınız daim olsun...
Sevgilerimle,

Unknown dedi ki...

Çok şirinmiş oyuncak :)
Güle güle oynayın,bakıcam ben de :)

AYÇA dedi ki...

Harika. Oğlumdan çok ben oynuyorum zaten. Bunu sevdim:)

Adsız dedi ki...

bu oyuncağa bayıldımmm... acaba her şeyi kendi yapmaya çalışan biri olarak bunu da yapmayı denesem mi:)) çünkü ben bu oyuncağı, Çanakkalenin dağ başında hayyyatta bulamam. ama görünce canım da çekti:)) eğer benzerini becerebilirsem yayınlarım sayfamda. bu arada şarkı gerçekten mütiş.. kimin? haa bir de kabul edersen ben seni mimledim:)))

ikizlerimbenim dedi ki...

hemen oyuncaktan ve de kitaplardan edinilmeli..

neselihaller dedi ki...

Delişim mimin var...bloğuma beklerim...

Unknown dedi ki...

Ne güzel, klişelerden farklı güzel bi oyuncak :)

İkiz Annesi dedi ki...

Oyuncak harika en yakın zamanda almak gerek :) Kitap için biraz daha henüz tam dikkatimizi toplayamıyoruz evde basit kitaplar bulunduruyorum şu an hani en fazla 7-8 sayfa onun bile yarısında sıkılıyorlar.Ama kendileri alıp hayal güçlerini katarak okumayı seviyorlar resimli olduğu için daha iyi oluyor.
Bu arada blogunun yeni hali çok hoş olmuş kuzuların fotoğrafları ayrı bir güzel durmuş arada:)

OZLEM ANNE dedi ki...

hi hi hi bende gordum bunu, hatta bizim burda satilamadiklari icin indirime girip £5 dusenlerden...elime alip inceledim uzun uzun, pinarda yanimdaydi.. ben begendim ama o hic pas vermedi :(( ahh ahh biz bu oyunu kibrit copleriyle oynardik zamaninda ..hemde cok severdik.. almaya kalksam her bir ariyi evin ayri kosesinden temizleyecektim..
OYUNLARDA TAVSIYEM; QUACKSHOT , 2-3-4 kisilik oyun , iddiaya girerim, Selim bayilir :)))sizde :))

Berceste dedi ki...

Gozume carpmamisti hic! Guzelmis, edinmeli bir tane :)
ELC'yi Turkiye'de bulmak guzel ama Ingiltere'de indirimlerde aldigimiz fiyatlari burada yakalayamamak icime oturuyor dogrusu :( Su siralar Mothercare de ELC de inanilmaz ucuz orada :(
(Sayfa simdi daha rahat aciliyor sanki! Oldu olacak bir de ayni yaziyi ayni sayfada okuyabilsem keske :P imza mizmiz Dilek :P)

OZLEM ANNE dedi ki...

http://www.amazon.co.uk/Tomy-Quack-Shot-Game/dp/B0019RCBTQ

quackshot oyununun amazondan adresi, videosu da var..

Minişin annesi dedi ki...

Eğlenceli bir oyuna benziyor. En önemli kısmı da sanırım ailece oynanabilecek bir oyun olması ;)) Bizde de var o tarz bir kaç tane.. En azından belli bir sayıya kadar sıkılmadan oynayabiliyoruz :)

Deli Anne dedi ki...

Nihan'ım: saça başa saramayınca bloga sardım.. berceste ve zaugma da zor açılıyor deyince girişiverdim iyice.. sevmeni sevdim.. sanatçı gözüyle nasıl göründüü önemli:)

Zeynep:)

Sekoya: :)

Kuzunun annesi: o projektörü gördüm 60 tl bişeydi sanırım 40'a inmiş sanırım.. ya da şöyle diim ilk fiyattan 20 tl inmişti:)

Kermit: kız da büyümeli biraz :)

ne güzel sözler, teşekkür ederim.. sizin de ışığınız da,im ve parlak olsun.. sevgiler.

Zeliha'm: teşekkürler :)

Ayça: :)

:) valla denemek hata denemeyi düşünmek bile harika bence.. ben herşeyi almaya öyle çok odaklanmışım ki yapmayı aklımın ucundan geçirmiyorum.. tebrik ederim seni.

İkizlerim benim: :)

Gülçinim: yettim gayri:)

Mavi masal: klişeler berbat valla, dışına çıkmak şart zaten imkan varsa..

Deli Anne dedi ki...

İkiz annesi: bu kitaplar uzun değil.. 13 sayfaydı bayan leylek.. ama gene de biraz büyümelerini beklemek gerek.. yaşları küçük kuzuların daha:) ya düşündüm belli de olmaz aslında.. ne biliyoruz şimdiden sevmeyeceklerini:)

Özlemim: sizin orda da çok pis indrime girmiş ayıp ama yazmayın bari canım:) dediğin oyuna baktım yalnız biz amazon işini çözemedik. İlter Londra'da ve sanırım eli boş gelecek.. artık ona hediye ettiğim bir günü dolaşarak geçirsin nabalımalışveriş için:)

Bercestem: ahuahu İlter bugün Londrya vardı.. diyeyim de kapsın getirsin ne varsa..

ayrıca sayfayı sen ve zeugma'nın uyarılarını dikkate alarak tümden değiştirdim bak hala mızmızlanıyorsun ayıptır yahu:)

Minişin annesi: evet tabi, sıkılmıyoruz dediysek sayılı o sıkılmamalar da..

sevgiler.

Berceste dedi ki...

Sormayi unuttum bak, cumartesi neler oldu? Keceler alindi mi, imalatlar basladi mi?

Deli Anne dedi ki...

Ah canım arkadaşım, o konuyu yazacağım da ona bile takatim yok.. aslında car car yazıyorum burda amma velakin koca hasta oldu ve mikrobunu bıraktı gitti yadigar.. Selim kıvrım kıvrım kıvranıyor ateşler içinde.. sen düşün gayri gerisini:)

Çılgın Mevdoş dedi ki...

CANIM BENİM KAÇ YAŞ İÇİN ACABA BU OYUN MERAK ETTİM BENDE TORUNLARIMA ALAYIM DİYORUM SELİMCİĞİMİ ÖPÜYORUM

Deli Anne dedi ki...

3-8 diyor yaş aralığı için Sevgili Mevdoş.. Selimcik çok hasta, ateşi korkunç ve çok az düşüyor.. öpün de geçer belki:)

zuzuların annesi dedi ki...

Çok ilginç ve bir o kadar da keyifli bir oyuncağa benziyor?Tabii ilk heves geçtikten sonra ne kadar kalıcı olur bizde orası belli değil ama?(2 adet maymun iştahlı çocuk var çünkü bizde:)

Selim mi hasta?Off şu ateşler!Umarım bir an önce iyileşir,çok geçmiş olsun canım,kolaylıklar diliyorum...

Deli Anne dedi ki...

Banu'm: sıkılıyor ki oyuncaktan ne sıkılıyorlar.. ben de bir veriyorum on kaldırıyorum:) nispeten kıymete biniyor..

Selim hasta evet, bekliyorum başında, uyuyamıyorum da.. zangır zangır titriyor ama uyanmıyor da.. ilaçlar küçüük bir oynama yaptı ama gerisi nafile..

sizlere de geçmiş olsun bu arada..

Berceste dedi ki...

Tumden degismemis sablon bak, carpilirsin!Zemin neyin degismis, renk acicik degismis o ka!

Anlasilan keceler de Ingiltere'den gelecek :)

Coook gecmis olsun Selim'e. Bu virus neyini bi yakalasam, bacaklarini kiracagimdir. Gecen hafta da bizim bocuk atesler icinde yandi. 39'dan asagi dusmedi. Ilacla bile! En sonunda antibiyotik verdi doktor istemeye istemeye, onunla bile ates hemen dusmedi :( Bize bulasacak diye korktum ama bizim bunyemizde varolan bir mikrop ki, birsey yapmadi. Oysa agzimiza burnumuza her yana hapsurduydu kucumen :) Aman bu hafta kutlu dogum haftamiz, birsey olmasin, hastaliklar bizden uzak olsun!

OZLEM ANNE dedi ki...

selimmmmim gecmis olsun canim benim...aman annem dikkat, atesini olc bol bol, soy kendisini,ciplak yatsin. 4 saatte bir ilacini durmadan ver su 3 gun boyunca .. biliyorum hepsini biliyorsun ama rahat etmiyor ici iste insanin , pinar yeni atlatti, cok uzuldum ondan birazda gereksiz yazmalarim.

Deli Anne dedi ki...

Bercestem aşkolsun.. arka plan ve renk ha... ne uğraştım, ne uğraştım oysa.. şablon tümden değişti, ara renkler değişti, yazı tipi herşey değişti.. ve üstelik o kadar uğraştığım headerım değişti.. teessüf ederim:)

ceza puanı İlter'e; keçeleri de arasın bulsun ordan:)

Salgın var dedi bizim doktor. Direkt aradığım ilk anda antibiyotik verdi. Zaten uyarmıştı beni Alerjk Astımı var ya en ufak bir belirtide derhal ilaca başla ve beni ara diye sıkı sıkı tembihledi. Lakin onca ateş düşürücü bana mısın demedi..

İnşallah atlatmış ya sizin küçümen, doğum gününe muzaffer bir edayla girer artık.. uzak olsun bizden hepimizden uzak!

Özlemim: Berceste'ye de yazdım ya; ateş düşürücüler, kısmen düşrüyorlardı gündüz gece hiçbirşeye fayda vermediler. Az önce duşa soktum zorla.. Ve kendimi SS subayları gibi hissettim, iki büklüm bir insan (çökmüüştü bir de) ben de ahizeyle su sıkmaya çalışıyorum üstüne.. berbat bir manzara idi.

Unknown dedi ki...

Güzel oyuncakmış :) bu arada arkadaşım çok geçmiş olsun.Selim 'in hastalığına üzüldüm.Acil şifalar diliyorum.Eşinin Londra da olduğu döneme denk gelmeside fena olmuş.Birbirimizi tanıımıyoruz ama yazılarımızdan az buçuk tanıştık.Hastalık hali bu ihtiyacın olursa , elimizden geldiğince yardımcı oluruz.Ben Üsküdar evlendirme dairesinin orada oturuyorum.Uzakda değilim.İnşallah ateşi düşer de biran evvel toparlar kendini...acil şifalar diliyorum...

Berceste dedi ki...

Bu sefer 60 yorum ben yazacagim kararliyim :P
Basligi sen soyleyince bir daha inceledim degismis ama bazi fotograflar digerindeki ile ayni :) Kaf mesela :P Pek anlamam Arapca harflerden ama...Sankim onu tanidim gozunden :) Eski sablona sadik kalmissin iste! Ben de yeni Blogger'a gecerken oyle yapmaya calismistim ama hala eskisini ozluyorum o ayri :P Kustan vazgecemedim gitti.

Evet ceza puani goncana! Hem gidememissin, hem hastaligi satmis, kendisi gitmis! Cok kizdim cok.

Bizimkinde bu aralar bir banyo fobisi var. O yuzden bir bezi ile uyudu gariban atesli iken, biz suyu surduk ve kurulamadik, dr teyze oyle dedi. Uzerinde kurudu. Cok feci yalniz, anne yuregi dayanmiyor. Cabucacik gecer sizinki de insallah!

New York'tan dedi ki...

Bunun benzerini Biz de Mirzahan'a almistik hatta Tr'e goturmustuk ama simdi nerede bilmiyorum :)

Zevkli oluyir aile ile oynan oyunlar simdi biz isi ilerletip kucuk air hockey masasi aldik dun kolum agrimis inan oynamaktan :)

nihalasli dedi ki...

Cok zevkli gorunuyor:) Ayricaa haklisin salonun bir kosesinde pekala harika bir dekor urunu olabilir.

didem dedi ki...

Bal gibi bir oyuncak bu:)
Early learning'in oyuncaklarini ben de seviyorum. Dedigin gibi hem de dekoratif. Kur koy salona derim.
Selim'e cok gecmis olsun.
Hastaymis uzuldum

ABİDE dedi ki...

Oyuncağı çok beğendim.Güle güle kullanın :)

Adsız dedi ki...

yi,ne ilginç bir ürün Deli anne, Milimcan'da arıları pek sever, ben bi bakayım buna :)

Işıl dedi ki...

SIKINTI YERİNE EĞLENCE YAZMANA ÇOK SEVİNDİM.BAZEN EVDE BİLE AKLIMA GELİYORDU HALİN...

anne kaleminden dedi ki...

blog harika görünüyor :))))

"Çok Yorgunum...
Beni bekleme kaptan!
Seyir defterini başkası yazsın.
Çınarlı, kubbeli mavi bir liman,
Beni o limana çıkaramazsın!"

yalnız ne kadar yorgun olsan da seyir defterini yazmayı ihmal etme sen :))))
hep beraber çıkacağız o limana başka yolu yok :)))

Sibelbek dedi ki...

o halde yolumuzu bir düşürelim mothercare'e...

Deli Anne dedi ki...

İlknurum: teşekkür ederim canım arkadaşım.. aklımdasın madem:)

Bercestem: ahha bak nası tek tek mimlemiş resimleri:) yalnız o vav harfi varsa da başkaydı.. bir tek o ağaç dalları resmi aynı.. o da çok güzel hisler bırakıyor bende değiştiremedim bu yüzden:)

o da iyi bir teknik.. su sürme ve kurulamamam yani.. aklımda olsun

Şeymam: ne güzel demek epeyce hararetli oynamışsınız:) mirzahan ve ahrar bence çok şanslı.. böyle huzurdolu bir anneleri olduğu içn.

Nihalim: :)

Didem: çok teşekürler.. zor gece ve ateşe devam.. ama bir iyi tarafı Selim ateşle yaşamaya alıştı.. 38 den aşağı değil ateş ve öyleyken atmıyor artık eskisi gibi, hep ayakta:)

Deli Anne dedi ki...

Abide: teşekkürler:)

Bir annenin paylaşımları: Selim de arı düşkünüdür..

Işıl: bazen çok bunaltıcı oluyor yazdıklarım değil mi? ama neyleyim o halde cebelleşirşen laylay yapamıyorum.. ben de istemiyorum kasvet olsun ortalık.. bir de ben biri kasvet olsa kaçmak isterim.. kendimden kaçamıyorum:)

Nihan'ım: teşekkür ederim canım arkadaşım.. ben de sevdim, bordo kasvet rengidir esasında zaten kasvetliyim kaçmak istedim o renkten.. bir de dediler çok geç açılıyor sayfa..

inşallah ve de inşaallah

Sibelim: Tibet'im de oynasın seve seve.. hem belki Yaz'la oynarlar:)

balböcükleri dedi ki...

ben ilk kez görüyorum bu oyuncağı.bizde puzzle yapmaya bayılıyoruz.beraber yapılan herşey güzel sanırım

Ebru dedi ki...

Merak ettim doğrusu oğluş da sever almak lazım.
ben senin yeni halini çok sevdim:) Sayfanın halinden çok

OZLEM ANNE dedi ki...

nasil oldu selimim ? atesiniz dusmustur insallah.

Deli Anne dedi ki...

Serpil: doğru diyorsun canım ya.. beraber oyun oynayalım da ne olursa olsun çocuklar için.. seçici ve huysuz davranan bizim evde bizleriz.. anne ve baba.. yoksa Selim neyle olursa olsun mutlu olur bizimleyse..

Ebrum: yeni halim niceymiş bilemedim inan.. ve esasında içerik aynı eğer ruh haliyse kastettiğin.. bakma bu şablon uğraşları, kısa ve kolay postlar kaçış aslında:)

Özlemim:( düşmüyor, en düşük 38 ve küsüratları şeklinde.. Bir de Kerim mızmız onu sallıyorum devamlı ayağımda, garibim Selim ortalıkta kendini idare ediyor bir de.. sallarken de yazıyorum işte buraya.

Ebru dedi ki...

Olsun be canım benim simsiyahtı sayfa rengi açtım sonra hızla iyi hissettim:)

OZLEM ANNE dedi ki...

hay allah cok uzuldum, turkiyedeki ilaclar farkli olsada , ben burda ozellikle atesi cok oldugunda 3+ aylik cocuklara verilen nurofen kullaniyorum , yarim saatte atesi dusuruyor .. ve 4 saate kadar etkisi suruyor, 5ml yeterli.. yalniz gunde 3 kereden fazla verilmiyor, bunuda calpolla ayarlamaya calisiyom iste ..

http://www.nurofenforchildren.co.uk/product_information/index.php

insallah yakinda duser, ates benimde en korktugum :(

KırmıZı WosWos dedi ki...

çok beğendim arıları çok severim...blog çok güzel olmuş Deli Anne

Nil dedi ki...

ama selimin söylediği doğru bence. ağ gibi örülmüş yapraklardan daha çok arı düşüren kazanmalı bence de ;)öpüyorum kuzumu

defne naz dedi ki...

Arka palanı değiştirmişsin Deli Annem gerçekten hoş gözüküyor daha renkli.
Bende değiştirmek istiyorum ama gözümde büyüyor.
Bu arada oyucak eğlenceli bir şeye benziyor.iyi oyunlar.

Ebru dedi ki...

Şimdi nasıl ateş diyince tüylerim dikiliyor!! Bir an önce iyileşsin yakışıklı.

Açalya dedi ki...

Alalim o halde, iyi birsey belli.

Cafe Pepela dedi ki...

Cicinizi güzel günlerde kullanın inşaAllah!
Hayırlı,tatlı haftalar diliyorum,canımsın..
Kalbi selamlarımla

İkiz Annesi dedi ki...

canım nasıl oldunuz merak ettim:(

ulay dedi ki...

aah ah bunları gördükçe bizimki daha sallanan oyuncaklara uzanamazken doldurcam bunları eve :)

oytunla hayat dedi ki...

selim nasıl oldu be cancağızım. Kıyamam ben zaten hastayım göndersin tüm virüsleri bana, o iyileşsin :))
Bu arada deli annecim yaaaaa şu ELC meretlerini internetten alma yolu varmı ? Şu dinazor dağından alıyım dedim bizim dinazorcuya ama bir türlü bulamadım. Bakındım bakındım bulamadım belki sen biliyorsundur

Adsız dedi ki...

deniz arılara bayılır çok eğlenceli gözüküyor fiyatı uygunsa hemen edinilmeli :)

Deli Anne dedi ki...

Kırmızı Woswos: kırmızı da olmuş de mi:)


Küçük Mucizem: :)

Defne Naz: teşekkür ederim canım, ruhumun karartısına ilaç oldu :) Bunaldığın bir anda saç kesitmrk gibi işe yarıyor, zamanı gelmedi sende demek ki zorlama:)

Ebru'm: iyileşti çok şükür büyük oranda:)

Açalya: )

Pepelam: Benden de taa yüreğimin içinden sevgiler canım kardeşim:)

İkiz annesi:)

Fragolam: ahaha

Oytunla hayat: O sırada post yyazıyordum Selim'in hastalığına dair senin yorumun sırasında yani.. cevap veremedim.. teşeküür ederim canım arkadaşım.. yazdığım çok daha iyi düne göre şükürler olsun..

ELC online satış yapmıyor, yurt dışında var halbulki böyle bir sistem.. bizim dağıtıcı tembel biraz.. az şey getiriyor zten.. Bak sen dinozor dağını boşver başka bir şey vardı asıl.. dinozorlarla ilgili dev bir sistem.. adını hatırlaıyorum.. keşke ondan alsaymışım dedim sonradan.. yollar kuruyorsun içinde dinozorlar var..

Küçükdenizkızım: unuttum fiyatını ne yazık ki.. ben bunu alalı çok oldu çünkü.. anca yazabildim.. Dilerim bulursunuz da Deniz de mutlu olur..

sevgiler.

oytunla hayat dedi ki...

gördüm, gördüm :)) hakikaten de süpermiş. Acil çözüm üretmem lazım, bakalım bulabilecekmiyim :))

Zeugma dedi ki...

Neler çıktı böle yaw..
Çocuk olup oynayasım var...Gidip ben de alayım bari :)

Unknown dedi ki...

fiyatı neydi?

Deli Anne dedi ki...

Oytunla hayat: süper değil mi? bizimkiler gibi dino delilerine göre tam:)

Zeugma: Açıkcası ben bazen kendime alıyormuşum gibi geliyor:)

Nil Ay: inanın hatırlamıyorum. Yakın zamanda almadım çünkü.Bir kaç ay önce almıştım.

Gulcin dedi ki...

Ben de oynarim kesinlikle bununla ne eglenceli :)
Ama Selim versiyonunu daha cok sevdim Deli Anne iyi ki degistirmis :)

Iyi eglenceler :)

Deli Anne dedi ki...

Gülçinim gelsen de oynasak beraber keşke :)

Adsız dedi ki...

yine süper bir oyuncak.bayıldım.

Deli Anne dedi ki...

Ayşen:)

Adsız dedi ki...

benzer fikirde oynanan oyuncaklar var maymunlari düsürüyorsun filan ancak bu hakikaten pek sIk duruyor. sanirim öyle büyük ve boyutlu bir oyuncakta degil malum yer kaplamamasida cok önemli. merak sardi simdi beni cok mizikcidir babamiz birlikte oynanan oyunlar konusunda epey atraksiyonlu olur bizdede oynamasi...:)

seyabb dedi ki...

ben bunu odama süs yaparım.Renkleri çok hoş

Deli Anne dedi ki...

Betülüm gördüm geçende o maymunlu türden şeyleri.. bir sonrakine alalaım dedi Selim, başkaşeye takılmıştı. Bu arada Erkekler çocukları ile oynarken dahi kaptırıyorlar kendilerini.. nasıl bitmek bilmez bir güç sevdalısı iseler.. :)

Kardeşim: Selim izin verse ben de yapardım:)

YETENEK-SİZİN dedi ki...

demek böyle bir oyun varmış, sizin anlatımınızı okurken aklıma biaralar Behzat ve Süheyl uUygurun programında oynana bardak çekme oyunu geldi:))

coraline dedi ki...

jenga yı da tavsiye ederim,çok eğleniyorlar oynarken.renksiz bir oyun ama bu sayede daha çabuk toplayabiliyorlar dikkatlerini.sevgiler.

marifet ellerimizde dedi ki...

ÜRÜNLER ÇOK GÜZEL..BENDE KALITESİZ VE FAYDASIZ OYUNCAKLARDANSA KALİTELİ VE ÇOCUKLARIMA FAYDA SAĞLAYACAK OYUNCAK TERCİH EDİYORUM .BENİM 4 GÜZEL MELEĞİM VAR:)
ONLARA AYNI OYUNCAKTAN 4 TANE YERİNE FARKLI VE KULLANIŞLI OYUNCAKLAR TERCİH EDİYORUM .BENİM FAVORİMDE LEONARDİNİ..TAVSİYE EDERİM..
SİZİ TAKİPTEYİM:)