21 Mayıs 2013 Salı

Profesyonel FotoKitap Servisi Lukapu’dan Hediye



Kendi fotoğraf kitabınızı hazırlamak veya profesyonel tasarımcılara hazırlatmak ister misiniz? İşte böylesi güzel bir hizmet var. Lukapu; Fotoğraf Kitabı. Kendi Hikayeni Anlat sloganları. Düğün fotoğraflarınızı, çocuklarınızın maceralarını, seyahat hatıralarınızı, kısaca hayata dair türlü anılarınızı dilediğinizce kitaplaştırabilirsiniz bu yolla.
Bana bu kampanya teklifi geldiğinde düşünmeden evet dedim nerdeyse. Ki reklam ve tanıtıma kapatmışken bloğu üstelik. Zira fotoğraf en sevdiğim konulardan biri. Üstelik bir hayalim vardı, bir fotoğraf kitabı yapmak üzerine şimdi onun için harekete geçmem gerektiğine dair bir işaret aldım sanki.
Lukapu; çeşitli boyutlarda kitaplar tasarlıyor. Tasarımını dilerseniz Lukapu’nun sitesinden ücretsiz indirebileceğiniz Lukapu Designer denen programla kendiniz, dilerseniz Lukapu’nun profesyonel ekibi yapıyor ve ortaya harika bir iş çıkıyor. Öyle ki %100 müşteri memnuniyeti garantisi veriliyor. Yani 1 ay içinde tastamam iade edebilirsiniz hizmeti.
Gelelim kampanya bilgilerine. Kurayla seçilecek 5 kişiye Lukapu büyük kare Fotokitap hediye edilecek. Bunun içinse bloglarınızda bu kampanya haberini paylaşmanız ve Facebook’ tan beğenip, varsa Twitter, Instagram vs. den de duyurmanız gerek. Sonra da (evet biliyorum işlem biraz uzun) görevi ifa edip :) http://deli-anne.com/?p=17781 yorum bırakmanız gerek.
.
lukapu-buyuk-kare

Hiç yorum yok: