20 Mayıs 2013 Pazartesi

Müjde: Morpa Çocuk’tan Herkese 1 Yıllık Ücretsiz Üyelik Hediye



Hatırlayanınız vardır belki, geçen sene Morpa Çocuk kampanyası yapmıştık blogda ve epeyce rağbet görmüştü. Hatta öyle ki kampanya bitip de aylar geçtikten sonra bile soranlar oluyordu. Şimdi güzel haber gene geldi ve Morpa Çocuk kampanyayı tekrarlamak istiyor.
Yani; Morpa Çocuk adasına ve bu adanın zengin içeriğe ulaşmak için tek yapmanız gereken üyelik almak, üyelik almak için de http://deli-anne.com/?p=17775 yazısının altına yorum bırakmak. Yapmanız gereken sadece bu!
MORPA ÇOCUK, http://deli-anne.com/?p=17775http://deli-anne.com/?p=17775 yazısının ALTINA YORUM BIRAKAN HERKESE, ŞARTSIZ, KURASIZ ve elbette ÜCRETSİZ 1 YILLIK ÜYELİK HEDİYE EDİYOR!
Benim okuyanlardan ricam bu güzel hediyenin daha çok kişiye ulaşması için bu yazıyı çokça paylaşmanız ve daha çok kişiye ulaşmasına vesile olmanızdır. o
.
lmanmcocuk_ucretsizızdır. Zira kısıtlama yok, kaybeden yok, yayalım ki herkes faydalansın.
..
Morpa Çocuk hakkında fikir sahibi olmak isteyenler için de geçen seneki yazıyı aynen kopyalıyorum;
Morpa Çocuk; okul öncesi çocuklarının ihtiyaçlarına yönelik hazırlanmış keyifli ve aynı zamanda eğitici bir site. Üstelik salt çocuklar için değil, eğitimciler için de bulunmaz bir nimet bence. Ve ebeveynler için elbette. Zira keyifle öğreten ve fikir veren cinsten. Çocuğu tek başına Morpa Çocuk karşısına gönül rahatıyla oturtmak mümkün üstelik. İçinde neredeyse aradığım herşey var, şöyle ki;
Bir Morpa Çocuk Adası oluşturulmuş. Bu adada birçok tesis kurulmuş; Çizgi filmler, Çizimler, Şarkılar, Belgeseller, İngilizce, Eğitici oyunlar, Etkileşimli çalışmalar, Çocuk öyküleri,  Çocuk tiyatroları, Eğitsel bültenler vesaire gibi birçok türden faydalı bölüm her bir tesisin adı olmuş. Üstelik bu adadaki içerik sabit değil, uzmanlarla birlikte hazırlanan dinamik bir içerik sözkonusu.
!!!ÖNEMLİ!!! KAmpanya 20.05.2013 tarihinde sona erecektir. Şifreler ise 2 hafta  içinde e-posta adreslerinize gönderilecektir.
.

Hiç yorum yok: