28 Mart 2012 Çarşamba

Hediyenin Kazananı



Biliyorum üzerinden çok zaman geçti, bir kıymeti kaldı mı emin değilim, affedin! Ancak 20 gün içinde iki ciddi hastalığa peşisıra yakalanan çocuklar, hatta bazen hastalıkta yarışan çocuklar, bir de İ. nin de şehir dışında olması, hatta şimdi, şu an yoğun gribe bir de benim yakalanmış olmam vs. ile tümden dağıldım diyebilirim. Arada bir kendimi zorlayıp nefes alma çabalarımla, yeni yazı meramımı giderdim ama görüldüğü gibi çok da aksaktım. Neyse ki bu arada bahsettiğim ayracı da hazırladım.
Aslında sonucu biraz da bilerek ileri tarihe attım. Zira kazananı tespit etmek kolay da göndermek ne zor oluyor bana. Geçen sefer gene hastaydı Selim ve İ. de yoktu, ve üstelik ka bir türlü bitmiyordu, evden dışarıya çıkamayınca sanırım 1 ay sonra ancak gönderebildim, bu yüzden mahçubum. (Gerçi Mansiyon Ödülü’nü hala gönderemedim, sözümona elden teslim edecektim:() Bu sefer de öyle olsun istemedim, inşallah olmaz diyeyim. Gene İ. yok ve gene hasta çocuklar ama umuyorum; iyi olacaklar.
Gönderememe, aksatma ve dışarıya çıkamama vesaire sorununu çözsem ne var ne yok hediye edeceğim aslında. Ördüklerimin, yaptıklarımın birini bile kendimi düşünerek örmedim zira. Hep birilerine veririm dedim. Keşke mümkün olsa.
.
Şekildeki rakamın isabet ettiği kişi, çok uzun zamandır tanıdığım bir anne. Bir ara uzun bir süre buralarda değildi ama neyse ki dönüş yaptı şimdi. Onunla Dinozor seven oğlu Oytun vasıtasıyla tanışmıştım. Kazanan Oytun’la Hayat blogunun sahibesi: Şebnem. Gerçi yorumda istiyorum ama seni istiyorum demiş, canım canım, ama bilmemiş ki bu gönlü genişlikle ona isabet etmiş:)
Sevgili arkadaşım, mailleşelim diğer gönderilecekler ve adres için. Adresim: delianne@deli-anne.com
Katılan ve katılmayıp  güzel, samimi yorumlarda bulunan herkese çok teşekkür ederim. Keşke herbirinize göndermek mümkün olsaydı. Gerçekten çok isterdim. İnanın gönderme sorunu olmasa, yapmaya hiç erinmez hepinize küçük de olsa birşey illa ki  gönderirdim.
Bunlar da ilginizi çekebilir:

Hiç yorum yok: