1 Eylül 2010 Çarşamba

Sevdiklerim - Mağazalar

Mothercare: En sık ziyaret ettiğim mağazalardan. Doğumdan önce anne için, doğum sonrası 8 yaşına kadar çocuklar için pek çok ihtiyacı gidermeye yönelik ürünler sunuyor. Giysileri defalarca yıkanmasına rağmen deforme olmuyor, detayları ince ince düşünülmüş, zevkli, çeşitli ve Avrupa Güvenlik Normları doğrultusunda üretilmiş. İndirim zamanlarında oldukça hesaplı oluyor fiyatları. Üstelik her ayın 15'inde belirli ürünlerde %50 indirim  uyguluyorlar. Yalnız ürün iadesi söz konusu değil, sadece değişim ve hediye çeki seçenekleri var iade yerine. Mağazalarına buradan ulaşabilirsiniz.

Marks & Spencer : Mothercare ayarında. Bayan-erkek-çocuk giyimi, iç giyim, aksesuar, kişisel bakım,  ev koleksiyonu gibi geniş bir yelpazede hizmet veriyorlar.  Ürün kalitesi, modelleri ve fiyatları da Mothercare ayarında. Klasik İngiliz havası fazlasıyla mevcut ürün modellerinde. M&S mağaza kartı ile daha fazla indirimden faydalanmak olası. Mothercare'e göre en büyük avantajı 1 ay içinde  ürünü iade etme, 3 ay içinde de değişim hakkınız bulunuyor. Mağazalarına buradan ulaşabilirsiniz.

C&A : Sık gitmek istediğim ancak lokasyon nedeniyle fazla gidemeğim ama sevdiğim mağazalardan biri. Bebek giyim, çocuk giyim, erkek-kadın giyim, aksesuar, iç giyim, büyük beden ürünleri mevcut. Ürün çeşitliliği bol. Kalitesi diğer iki mağazaya oranla daha düşük. Ancak özellikle indirimlerle birlikte çok, çok hesaplı olabiliyor fiyatları. Doğal pamuktan üretilen bebek ürünleri hakikaten kaliteli ve başarılı. Ürün iade ve değişim hakkı mevcut. Sanırım 15 günlük bir süre geçerli bunun için. Mağazalarına buradan ulaşabilirsiniz. 



Early Learning Centre (ELC) : İlk olarak Moskova'da keşfettiğim ve oyuncak mağazaları  arasında tek geçtiğim, vazgeçilmezim olan yer.  Adeta ELC aşermesine şahit olduğum bir mağaza. Ben 10, Bakugan  gibi trend olan ancak hiçbir eğitici değeri bulunmayan oyuncaklardan sıkıldıysanız ve gerçekten işe yarar bir oyuncak almak istiyorsanız sizin için ideal bir yer. 0-10 yaş arası çocuklar için uzman psikologlar eşliğinde , her türlü detay düşünülerek tasarlanmış, hem eğitici, hem eğlenceli, hem dayanıklı ürünler sunuyor. Türkiye'de Mothercare mağazalarında hizmet vermeye başladı. Teşvikiye ve Şaşkınbakkal en büyük mağazaların oldukları yerler.  Mağazalarına buradan ulaşabilirsiniz.

K's Kids: 2006 yılında ilk kez rastladım bu markaya. Çok başarılı buldum tüm ürünlerini. Ancak Türkiye'ye bir kez getirildi bir daha aynı ürünlerden bulmak mümkün olmadı. Şimdi de elde kalan bir kaç parça satılıyor sanki. Zaten sadece internette bulmuştum ürünleri. Moskova'dan edindim bir çok ürününü. Umarım zengin çeşitlilikte satış yapan bir yerler çıkar karşımıza. Oyuncakları bol ödüllü ve gerçekten çok başarılı idi.

Hiç yorum yok: