19 Kasım 2013 Salı

Çilek Tarlasında Çocuklar




Burada pek çok ülkede olduğu gibi ücreti karşılığında gidip meyve, sebze  toplayabildiğiniz tarlalar var. Elinize sepetinizi alıyor, hem yiyip hem de dilediğinizce meyve toplayabiliyorsunuz. Genellikle de elma, çilek ve berry türü meyveler, Sonbaharla özdeşleşen balkakabağı var. Bir de bu tarlalarla çoğunlukla çocuklar için eğlence alanları, kafeler ve küçük köy marketleri var.

Cairnie Furit Farm & Mega Maze by Delianne (6)
Geçen sene Edinburgh civarında bir tarlaya gitmiştik, bu sene ise bir başka güzel şehir St. Andrews civarında bir tarlaya gittik. Burası aynı zamanda çocuklar için hayal merkezi gibi bir yer. Mısır tarlasından kurulmuş devasa bir labirent ve o labirent içinde tasarlanmış bir oyun, saman yığınlarından yapılmış kocaman kuleler ve mağaralar, kocaman bir  go-kart alanı, küçükler için aynı şekilde bir alan, büyük iş araçları ve kullanım alanları, devasa trombolinler ve zıplama alanları, ki anne, baba, anneanneler bile zıplıyordu burada, bir de pek güzel bir kafesi, elde yapılmış nefis tatlıları ve yemekleri ile kısaca bir tüm günü keyifle geçirmek için pek çok güzel şey var. Tek sorun; hava iyi mi, değil mi?
Cairnie Furit Farm & Mega Maze by Delianne (1)Burada da çilek tarlasından ziyade o çitflikte olanların ve Ekim ayında İskoçya’nın birkaç fotoğrafı var.
Hello October in Scotland , Loch Lomond , Scottish Wedding , fruit farm cairnie mega maze delianne (36)Cairnie Furit Farm by Delianne (2)Hello October in Scotland , Loch Lomond , Scottish Wedding , fruit farm cairnie mega maze delianne (35)Hello October in Scotland , Loch Lomond , Scottish Wedding , fruit farm cairnie mega maze delianne (51)Hello October in Scotland , Loch Lomond , Scottish Wedding , fruit farm cairnie mega maze delianne (37)Hello October in Scotland , Loch Lomond , Scottish Wedding , fruit farm cairnie mega maze delianne (42)Cairnie Furit Farm & Mega Maze by Delianne (7)Hello October in Scotland , Loch Lomond , Scottish Wedding , fruit farm cairnie mega maze delianne (38)Hello October in Scotland , Loch Lomond , Scottish Wedding , fruit farm cairnie mega maze delianne (41)Cairnie Furit Farm by Delianne (3)Hello October in Scotland , Loch Lomond , Scottish Wedding , fruit farm cairnie mega maze delianne (50)Hello October in Scotland , Loch Lomond , Scottish Wedding , fruit farm cairnie mega maze delianne (49)Cairnie Furit Farm by Delianne (1)Cairnie Furit Farm & Mega Maze by Delianne (3)Hello October in Scotland , Loch Lomond , Scottish Wedding , fruit farm cairnie mega maze delianne (40)Hello October in Scotland , Loch Lomond , Scottish Wedding , fruit farm cairnie mega maze delianne (44)Cairnie Furit Farm & Mega Maze by Delianne (4)Hello October in Scotland , Loch Lomond , Scottish Wedding , fruit farm cairnie mega maze delianne (45)Hello October in Scotland , Loch Lomond , Scottish Wedding , fruit farm cairnie mega maze delianne (47)Hello October in Scotland , Loch Lomond , Scottish Wedding , fruit farm cairnie mega maze delianne (52)
Hello October in Scotland , Loch Lomond , Scottish Wedding , fruit farm cairnie mega maze delianne (53)Cairnie Furit Farm & Mega Maze by Delianne (5)
Hello October in Scotland , Loch Lomond , Scottish Wedding , fruit farm cairnie mega maze delianne (39)Hello October in Scotland , Loch Lomond , Scottish Wedding , fruit farm cairnie mega maze delianne (4)Hello October in Scotland , Loch Lomond , Scottish Wedding , fruit farm cairnie mega maze delianne (54)Hello October in Scotland , Loch Lomond , Scottish Wedding , fruit farm cairnie mega maze delianne (43)Hello October in Scotland , Loch Lomond , Scottish Wedding , fruit farm cairnie mega maze delianne (46)Cairnie Furit Farm & Mega Maze by Delianne (2)Hello October in Scotland , Loch Lomond , Scottish Wedding , fruit farm cairnie mega maze delianne (48)Cairnie Furit Farm by Delianne (5)

Hiç yorum yok: