6 Aralık 2011 Salı

3 Hediyenin Kazananı…



1 Soru, 3 Hediye’nin kazananı belli oldu. Bu süre zarfında bizim evde hummalı bir çalışma ve heyecan vardı. Şöyle ki;
Nestle After Eight, 1900, Kayıp Gül
Önce tarafımdan isimler hazırlandı. Şaibeden uzak olması açısından (!) tabak tüm netliği ile fotoğraflandı. Ardından oğlum yumuk ellerini isim kaseciğine daldırdı. Ve…


Kazanan ismi kameraya tuttu. Liliputana, tebrik ederim! Posta adresime (delianne@deli-anne.com) adresini gönderirsen hediyelerini en kısa sürede göndereceğim.

Bu da, çekiliş sırasında, kaseciği tarumar etmesinden imtina ettiğimiz ve dolayısıyla uzak tutmak için büyük çaba sarfettiğimiz küçük oğlanın, çekiliş sonunda, rehavetle ganimetlere kurulma anı.
Ben bu süre zarfında gerçekten çok keyif aldım. Yorumlarınız harikaydı. Ve açıkçası şaşırtıcıydı benim için. Yanısıra heyecan vardı, en azından benim açımdan. Ve bir de oğullarıma eğlence oldu. Teşekkürler herkese. Elimden gelse, her hafta en azından bir paket çikolata dağıtmak ister oldum hani.
Üstelik bu durumdan esinlenerek Selim’e de benzer bir düzenek hazırladık. Yarın, 10 adet dinozorunu, 10 adet arkadaşına hediye etme kararı aldı. (Benden çok daha cömert oğlum, şükürler olsun) Onun çekilişi, kime hangi oyuncağı vereceğini tespit etmek üzere düzenlendi yalnızca. Gece yatarken de, seni seviyorum annecim, bugünkü fikrin harikaydı, dedi. Mes’udum!

Hiç yorum yok: