8 Aralık 2010 Çarşamba

Ayın Ürünü - ELC Projektör Masası

Yaratıcı, akılcı ve özel oyuncak markası, tek geçtiğim favorim Early Learning Center (ELC)'dan bayıldığım bir ürün. Projektöre yerleştirilen film tabletlerden istediğini seçen çocuk, kolaylıkla resim çizebiliyor. Çizim kuvvetini ve  kabiliyetini ve  de haliyle çocuğun özgüvenini perçinleniyor. Üstelik yetişkin yardımı almadan ve buna ihtiyaç duymadan, kendi başına uzuun saatler geçirebiliyor bu ürünle. 1 ay boyunca otelde kaldığımız döneme denk düşen bu ürün hayat kurtarıcım oldu, Selim için de en iyi meşgale.

Ürünün içinde 6 adet film, 2 kalem, yedeğiyle bareber 3 ampül mevcut. Yanısıra ayrıca satılan Projektör Kitleri var.
Ki Dinozor Kitini almıştık, harikulade idi. İçinde dokusu değişken kumaş ve kağıtlar, kurdeleler, boya kalemleri vs. mevcut idi. Bu şekilde kesip kullanmak da olası çizimleri. Örneğin keçe kumaş bile konmuş. Giysiye bile dikilebilir. Ki Selim için çok makbul olur böylesi bir tişört.

Daha fazla bilgi için resmi sitesine ve kit için  tıklayınız. İstanbul'da Teşvikiye ve Suadiye mağazalarında bulunabilir daha çok.







23 yorum:

Adsız dedi ki...

burada reklamlarda cok cikiyordu gecenlerde alisveris merkezinde gördük evirdik cevirdik. acaba aslakmi dedik yerine koyduk. o an sanki hayal gücünü sinirlar gibi geldi ancak simdi düsününce el kabileyeti icincok iyi diye düsünüyorum. dur bir daha düsüneyim ben:)

Deli Anne dedi ki...

Betül: aslında hayal gücü varsa biryerlerden illa ki çıkıyor.. Selim dinozorları çizdi boyuna burdan bir hevesle, derken bir de baktım kendi değiştirmiş dinozorları; kendime özel dinozor yaptım anne, nasıl olsa bu benim hayalim, dedi sonra da.. bulsam da koysam resimlerini çok güzeldi.

Secil Y. dedi ki...

Bu bende olmayan yetenegi bile gelistirir gibi geldi bana.Iyi ki paylasmissin,tesekkürler.

Deli Anne dedi ki...

Benim için de çok iyi oldu açıkçası.. hele o dinozorları çizmek kolay iş değil doğrusu.. bir de Selim gibi mükemmelliyetçi bir çocuk olunca daha zor ve bu ürün çok mantıklı:)

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

Harika bir ürün bence. en kısa sürede ben de kızıma alıcam. Ben çocukken resim defterimin arasında ki ince kağıtları, kitaptaki resimlere, ya da dergilerdeki resimlerin üzerine koyup çizmeye çalışırdım. ve şimdi çok iyi resim yapıyorum. hayal gücünü artırır emin olun.

Deli Anne dedi ki...

Ben de bahsettiğin taktiklerle resim yaptım boyuna ve resm çizme konusunda hiç sıkıntı çekmedim sonrasında da..

Erkİpek dedi ki...

sağol D.A. oğluma güzel bir yılbaşı hediyesi olur bu. umarım bulabilirim bursada.

Nil dedi ki...

ben hep kopyacıydım :)

Deli Anne dedi ki...

Erkim İpeğim: kayıptın, hoşgeldin. Dilerim bulursun .. sevgiler.

Küçük Mucizem: ahaha o zaman tams ana göreymiş :)

ulay dedi ki...

benim kızım daha 2 aylık ama şimdiden böyle şeyler gördükçe zor tutuyorum kendimi almak için. saçma di mi şimdiden bunları almak :)))

Deli Anne dedi ki...

Benim de erkenden alasım olur, güzel şeyleri görmüşsem.. ama sıkı sıkı tutarım kendimi almamak içn:)

OZLEM ANNE dedi ki...

himm projektor masasini bende 2 ay oncesi gordum ama ELC da deil.. baska bir yerde... pinar icin acikcasi biraz erken olacagini dusunmsutum acaba sabirli sabirli yaparmi diye :)) belkide yanilmisim :)) selime baktimda harika ...
bir diger nokta ELC'i bende cok severim , adi uzerinde erken egitim adina verilen cok iyi dusunulmus oyuncaklar satiyorlar. Fakat cok cok pahali ... yani ben burda gordugum cogu oyuncagi alternatif magazalardan cok daha ucuza aliyorum. projektor masasini 10 pound'a buldum iki ay once , tipatip ayni .. ve eminimki siz bunun en az iki katini odemissinizdir. O yuzden alternatiflere bakmak bazen iyi olabiliyor, tabii mevcutsa.

Deli Anne dedi ki...

Özlem Annem, Türkiye'de alternatif yok ne yazık ki. zaten ELC nin doğru dürüst mağazası da yok.. mothercarein kuytu köşeye attığı bir kaç şey var.. ben Moskova'da iken devasa mağazalarını görmüştüm hep de ordan aldım.. evet dediğin gibi çok pahalı.. ve bu ürün en az 2 demişsin ya 3 katı burda.. gene de 60 Tl'ye bir Bakugan seti alacağıma buna seve seve veririrm parayı.

Deli Anne dedi ki...

İlter'in İngiltere de işleri oluyor sıklıkla, yakında gene gidebilir. şimdi liste yapıp vereceğim eline.. senin de bildiğin mağazaları öğrenirsem oraya yönlendireyim:)

OZLEM ANNE dedi ki...

Taabiki ..ozellikle birincisi muhtesem ..

1-hamleys.com--- 188-196 Regent street

2- TK Max -- cok iyi oyuncaklar geliyor-- fiyat cok uygun.
3- ARGOS -- Katolog magazasidir, cok yerde subesi var..ben pinarin dogum gunu icin ELC de begendigim hediyeleri burdan daha ucuza aldim, ustelik ayni ozelliklere sahip.
4- PEARSONS--- department store -- yalniz fazla subeleri oldugunu sanmiyorum.
5- oxford street'teki department store'larin hepsinin oyuncak bolummu var .. JOHN LEWIS --DEBENHAMS-- SELFRIDGES-- HARRODS
6- TOYS R US --- hersey var diyebilirim

Cok sansli bu cocuklar :)

Deli Anne dedi ki...

Özlem Annem; çok makbule geçti canım, bayağı da yorulmuşsundur uzun uzun yazmışsın.. çok teşekkür ederim.. öperim

Adsız dedi ki...

bende bayıldım bu proktöre süpermiş ama türkiyede olup birde izmitte mümkün değil bunu bulmam.netteki adres cok güzel baktım ama sanırım bana ulaşımından dolayı dahada pahalıya gelır ama araştırmaya devam edeceğim yılmadan:)

NEKO dedi ki...

Bundan bize göre de yapsalar daha karmaşık resimler içeren ne hoş olurdu :P

Deli Anne dedi ki...

Ayşen: Keşke başka alternatifleri olsa, ne yazık ki bizim oyuncakçılar bakugan, ben10, winx mi ne onlardan başkasına gerek duymuyorlar. ya da keşke türkiye'deki ELc mağazası online alışveriş de yapsaydı. İstanbul'a uğrarsanız teşvikiyede büyük bir mothercare mağazası var (suadiye'de de var ama o biraz daha kısıtlı) ordan temin edebilirsiniz.bir de telefon ekledim az önce , arayıp sorabilirsiniz var mı ellerinde diye..

Neko: aa, valla benim aklıma gelmemişti.. ne güzel olurdu.. üstümüze başımıza resimler yapardık.. ne de güzel olurdu.

Adsız dedi ki...

aldik aldik bizde aldik. daha kücük bizimkisi.farkli bir markanin ama mantik ayni.büyük boyuda vardi ancak ben böyle yeri geldiginde cantaya atilsin biryerlere götürsün istedim. simdi basinda bir sürü sey cizmis. bende keyifle bekliyorum olacaklari

Deli Anne dedi ki...

güle güle kullanın o halde.. senin fikir de iyiymiş, çantaya atıp götürebilmek.. ben de bulursam bir minik projektor alayım.. seyyar iyidir her zaman.. öperim

BUBUKUM dedi ki...

Benim de 2007 doğumlu bir oğlum var.Bu ürüne bayıldım doğrusu.ben de oğluma almak istiyorum.Nereden alabilirim acaba,yardımcı olabilir misiniz?

Deli Anne dedi ki...

Bubukum: Mothercare mağazalarında satılıyor. Early Learning Center diye oyuncak bölümü oluyor çoğunlukla, ordan temin edebilirsiniz dilerim. Sevgiler.