9 Mayıs 2012 Çarşamba

Kocamı Dövdüm Ben



Kocamı dövdüm ben, evet! Hem de bi’ temiz. Nasıl mı? Anlatayım:
Hani olur ya evliliklerde bazen eşlerin arası çok gergin olur. Hatta gerginlik ne kelime, bu sırada eşler birbirinin en büyük hasmı, hatta kanlısı gibi olur. Hani gıcık olunan eş -gak- dese sinir olunur.
Hani sözümona ona karşı son derece ilgisizizdir ama göz ucuyla, yandan yandan her hareketini dikizleriz. Hani biri şarkı söylese diğeri -bana mı taş atıyor- endişesi ile kulak kesilir. Yahut bu yolla -ben iyiyim, sensiz çok rahatım, umrumda değilsin- mesajını vermek istediği düşünülür ve daha da sinir olunur. 
Hani an olur, evdeki gerginlikten infilak noktasına gelinir. Ve dahası içimizde bir güzel pataklama isteği belirir. Lakin böylesi bir ihtimalin mümkünatı yoktur. Zira çocukların yanında değil dövmek, ağız tadıyla kavga etmek dahi hayal olmuştur. 
İşte böylesi bir zamanda yani fırsat olsa neredeyse birbirimizin gözünü oyacağımız bir anda, sanırım Allah acıdı da bana, tüm pataklama isteğimi karşılayan bir fırsat çıkardı karşıma. Dövdüm kocamı, dövdüm ve tüm hırsımı aldım. Dövdüm kocamı, bir güzel dövdüm ve çok rahatladım.  Dövdüm hem de tüm gücümle. Dövdüm içimde biriken tüm kini dökercesine ve Allah ne verdiyse.
Gelelim yöntemime:
O akşam İ. kaderinden bihaber şekilde, kendi eliyle eve taşıdı Playstation’ı İ. Uzun zamandır almak için kıvranıyordu. Bir güzel kurdu ‘Dövüş Oyunu’nu. Önce kendi, sonra Selim oynadı. Ve bende ampüller yandı. Elime kılıcı aldım, dedim geç karşıma da boyunun ölçüsünü alayım. Zavallım belli ki böyle birşeye ihtimal dahi vermiyordu. Muhtemeldir ki beni çantada keklik görüyordu. Muhtemeldir ki bu deli ve bunak kadını her halükarda yenerim diyordu. Ancak olmadı. Koca kurt benle yarışamadı! İçimde alev alev köpüren volkanların bana ne türden bir deli kuvveti vereceğini hesap edemiyordu. Ve dahi ben de hesap edemiyordum böylesi bir sonucu. Acımadım! Defalarca nakavt ettim. Pişman da değilim! Gene olsa gene yaparım! Yalnız bir sonraki raunddan çekiniyorum. Zira İ. nin benden gizli gizli antreman yaptığından şüpheleniyor ve beni hırsla yere sermesinden korkuyorum. Gene de iddialıyım!
Aile birliğinin devamı ve bekası için bu durumda olan tüm eşlere bu yöntemi salık veririm. Mümkünse bir Playstation ya da benzeri birşey edinin, bir de dövüş programı. İddia ediyorum, harika hissedeceksiniz. Ben hissettim.
Bir de küçük yamağım vardı bu sırada, ben düştükçe bana su taşıdı canım Selimim. Ben düştükçe babasına girişti, annemi yenemezsin, dedi. Pek güzeldi. Dediğim gibi benim durumumda olan herkese bu yöntemi salık veririm. Üstelik çocukların yanında masumca(!) ve çaktırmadan çıkarabilmek mümkün tüm öfkemizi. Beni dinleyin bir dövüş oyunu edinin!

Hiç yorum yok: