24 Mart 2012 Cumartesi

H&M Kids Tam Bahar Havası*



Bu ferah ortamın, mükemmel aydınlığın, güneşin ışıltısının ve değdiği yerde oluşturduğu cıvıltının, apaçık gökyüzünün, bunca rengin, çeşit çeşit yeşilin ve bunların harikulade harmonisinin yani tek kelimeyle bahar mevsiminin, baharın pırıltısına yaraşır biçimde ve aydınlığına eşlik edecek şekilde; birbirinden güzel, neşeli, renkli ve albenili çocukların ve gene tüm bunlara aynı paralellikte ve uyumda; renkli, rahat, doğal ve seyretmesi dahi pek keyifli ürünlerin yer aldığı koleksiyonun adı: H&M Kids Tam Bahar Havası. Görüldüğü gibi adına yaraşır çeşitlilikte,  renklilikte ve hafiflikte. Üstelik bir de kampanyası var;  indirim kuponu veriyor herkese. 
(26 Mart- 9 Nisan tarihleri arasında, Çocuk ürünlerinden yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverişlerde % 20 indirim hakkı elde edebilirsiniz. Nasıl mı? İndirim Kuponu linkine tıklayın ve karşınıza çıkan sitede yer alan kodu (yahut sayfasının çıktısını) alın ve H&M mağazalarındaki (H&M Forum İstanbul, Torium, Forum Marmara, Akbatı, Ankara Gordion ve Cepa)  kasa görevlisiyle paylaşın)
Bu aydınlık ve ferah fotoğraflara, çocuklarla yapılan sempatik video kayıtlarına ve bir kısım arka plan çekimlerine dair daha fazla şey görmek, izlemek isterseniz buraya tıklayın. Bence ferahlık arayan, keyifli ve iç açıcı görüntü izlemek isteyenler durmasın. Zira benim bir markam olsa ve ben reklamını yapsam ancak böyle yapardım dedim izlerken. Aydınlık fotoğraflara, çocukların doyum olmayan doğallığına ve renkli tasarımlara bakmak ve bu fotoğrafları kullanarak yazıyı hazırlamak keyif oldu benim için bu sebepten. 
———————————————————————————————————————————————————————
*Bu bir reklamdır

Hiç yorum yok: