6 Mart 2012 Salı

Blogcu Anne Babalar & ‘Kansersiz Yaşam’ Buluşması



Sevgili Yeşim Mutlu‘nun fikir anneliği ile, ‘Blogcu Anne ve Babalar Buluşması’ tertipleniyor bir süredir. Ayda bir kez olmak üzere, düzenli olarak toplanıyorlar. Ben birçok kez gitmeye niyetlendiysem de, kışın zorluğu ve ataleti, Kerim’le gitme mecburiyetinin doğurduğu geri çekilme isteği, İ. nin de olmayışı ile hepten uykusuz, bezmiş halimin getirdiği üşenme hissi ve kışın bitmek bilmez, hatta devri daim eden hastalıkları ve çeşitli sebeplerle gidemedim bugüne dek. Ancak bu kez, çokça gitmek niyetimdeyim inşallah.
Zira hem Gamze Anne ile iyice gündemimize oturan kansere karşı bilinci ve duyarlılığı artırmak amacıyla ‘Kansersiz Yaşam Derneği‘ne destek olmak, hem uzun zamandır sanki can cana olduğumuz ama bir türlü tanışamadığımız nice anneyle nihayetinde tanışmak ve hem de İngiltere’ye gitmeden önce, köprüden önce son çıkış gibi gelen bu buluşmayı kaçırmamak niyetindeyim.
Eğer siz de destek olmak, hikayenizi paylaşmak yahut sadece katılmak isterseniz diye bilgileri vereyim.
6. Blogcu Anne Babalar ve Kansersiz Yaşam Buluşması 9 Mart 2012, Cuma, saat 10:30′dan itibaren olmak üzere Şişli, Cevahir Meydan Starbucks 2.Katta olacak.
Bu buluşmada Kansersiz Yaşam Derneği desteği ile  50 kadına, 50 mamografi” hediye edilecek.
Yönetmen Şenay Ertorun  bu buluşmayı görüntüleyecek ve katılamayanlar için kısa bir film haline getirip bizimle paylaşacak.
Ayrıca Pastacı Rapunzel ve Pastacı Kreması yapacakları kurabiye ve cupkekler ile destek olacaklar.
——————————————————————————————————————————————————————————
Detay Bilgileri: Pi-nik Kuş ‘tan alıntıdır.

Hiç yorum yok: