22 Ağustos 2011 Pazartesi

Ayın Blogu: Sıradışı


Ayın Blogu: Sıradışı

by Deli Anne on 21/08/2011
Kendine has herşeyi severim ben. Kendine has tutumları, davranışları, büyük küçük cümle eşyayı, giysiyi, yöreyi ne varsa. Ama bilhassa insanları, kendine has insanları severim en çok. Saygıyla karışık bir hayranlık beslerim böylesi insanlara.
Bence kendine has insanın içinde ciddi bir birikim vardır ve gene bence sanatsal bir birikimdir bu. Zira yaratıcıdır ve sıradışıdır. Sanat farklılık değil midir zaten? Tekdüzelikten sıyrılıp çeşitlilik kazanmak yahut kazandırmak değil midir? Sanat az bulunur değil midir zaten? Etraf prototiplerle çevriliyken, özel kalabilmek değil midir? Ve bazen tek!
İşte böylesi bir blogdan bahsedeceğim bu yazıda. Yaratıcılıkla, farklılıkla, az bulunurlukla kısaca sanatsal bakışın kattığı nadide duruşla harmanlanmış bir blog. Beni içine çeken, mekandan, zamandan azade eden ve bitiminde gülümser bir edayla yerime bırakan bir blog. Beyhan İslam’ın blogu: onthewayagain.
Beyhan’ın kendine has çizimleri ve gene kendine has yazıları ile sıradışı bir blog. Sadece şu aşağıdaki blog başlığı bile yeterince nadide değil mi sizce? Tek başına bu başlık bile Beyhan’ın sıcak, renkli kişiliğinin de işaretlerini veriyor bence.
Buyrunuz, bundan sonrasına kendi gözlerinizle şahit olunuz. onthewayagain.blogspot.com
—————————————————————————————————————————————————————————————–
Haftanın Blogu bundan böyle Ayın Blogu olarak, Alternatif Anne‘de de olacak.

Hiç yorum yok: